Bruidsfotografie Hooge Vuursche Baarn | Jan en Annemarie

  Trouwen op Hooge Vuursche, een prachtig kasteel gelegen in de bossen bij Baarn. Het is één van die locaties waar je je altijd weer op kunt verheugen, helemaal omdat de trouwzaal zelfs bij slecht weer nog heerlijk licht is. Afgelopen week hadden Ramon en ik het genoegen om hier de bruiloft van Jan en Annemarie vast te leggen.

  De dag begon, zoals vaak, op twee verschillende locaties. Ik begon in Veenendaal en Ramon was doorgereden naar Elst (Ut.), omdat Jan zich hier om zou kleden. Nadat het bruidspaar elkaar gezien had, was het tijd om in minicolonne richting Utrecht te rijden. Als regenlocatie was bedacht om naar het spoorwegmuseum te gaan, maar dit bleek niet nodig en dus gingen we in de stad foto’s maken. Toen het toch even begon te regenen zijn we naar de kloostertuin gelopen, omdat dit overdekt is. Vervolgens reden we naar “de zeven straatjes”, maar helaas begon het toen toch echt in één keer keihard te regenen. Net voordat we een aantal foto’s wilden maken van de auto, vlakbij Hooge Vuursche, begon de zon te schijnen. Het bruidspaar kon daarom met open kap “ontvangen worden” door de bruidsgasten.

  De ceremonie was onder leiding van Wim Stolp, een BABS die niet alleen heel mooi het huwelijk kan sluiten, maar ook nog eens fantastisch goed bleek te zingen! Jan en Annemarie werden dan ook tijdens de huwelijkssluiting getrakteerd op een prachtige aria. Na afloop was er tijd voor een petit fours, felicitaties en kadootjes. Een goed uur later kwamen er twee mensen van “Salsa in 1 Day” binnen. De gasten keken al een beetje verwonderlijk, maar toen er een salsa-workshop begon waren ze toch blij verrast. In een uur tijd leerden de gasten om een aantal basisdingen uit Merengue en Salsa toe te passen op de dansvloer. Halverwege gingen wij nog even met het bruidspaar naar buiten om een aantal romantische en sfeervolle bruidsfoto’s te maken. Omdat het nog een klein beetje aan het regenen was kregen we talloze goudkleurige druppeltjes op de achtergrond.

  Op het moment dat de gasten aan tafel zaten voor het diner, de eerste speeches geweest waren en wij een sfeerimpressie hadden gemaakt, was het tijd om richting Arnhem te rijden. We kijken terug om een echte Hollandse dag qua weer, maar tegelijkertijd een sfeervolle dag omwille van het bruidspaar en de locatie.

  Bekijk meer stellen die gingen Kasteel De Hooge Vuursche

  2 Comments

  Leave a comment