Bruidsfotografie Hooge Vuursche Baarn | Jan en Annemarie

Bruidsfotografie Utrecht Jan en Annemarie 044

Trouwen op Hooge Vuursche, een prachtig kasteel gelegen in de bossen bij Baarn. Het is één van die locaties waar je je altijd weer op kunt verheugen, helemaal omdat de trouwzaal zelfs bij slecht weer nog heerlijk licht is. Afgelopen week hadden Ramon en ik het genoegen om hier de bruiloft van Jan en Annemarie vast te leggen.

De dag begon, zoals vaak, op twee verschillende locaties. Ik begon in Veenendaal en Ramon was doorgereden naar Elst (Ut.), omdat Jan zich hier om zou kleden. Nadat het bruidspaar elkaar gezien had, was het tijd om in minicolonne richting Utrecht te rijden. Als regenlocatie was bedacht om naar het spoorwegmuseum te gaan, maar dit bleek niet nodig en dus gingen we in de stad foto’s maken. Toen het toch even begon te regenen zijn we naar de kloostertuin gelopen, omdat dit overdekt is. Vervolgens reden we naar “de zeven straatjes”, maar helaas begon het toen toch echt in één keer keihard te regenen. Net voordat we een aantal foto’s wilden maken van de auto, vlakbij Hooge Vuursche, begon de zon te schijnen. Het bruidspaar kon daarom met open kap “ontvangen worden” door de bruidsgasten.

De ceremonie was onder leiding van Wim Stolp, een BABS die niet alleen heel mooi het huwelijk kan sluiten, maar ook nog eens fantastisch goed bleek te zingen! Jan en Annemarie werden dan ook tijdens de huwelijkssluiting getrakteerd op een prachtige aria. Na afloop was er tijd voor een petit fours, felicitaties en kadootjes. Een goed uur later kwamen er twee mensen van “Salsa in 1 Day” binnen. De gasten keken al een beetje verwonderlijk, maar toen er een salsa-workshop begon waren ze toch blij verrast. In een uur tijd leerden de gasten om een aantal basisdingen uit Merengue en Salsa toe te passen op de dansvloer. Halverwege gingen wij nog even met het bruidspaar naar buiten om een aantal romantische en sfeervolle bruidsfoto’s te maken. Omdat het nog een klein beetje aan het regenen was kregen we talloze goudkleurige druppeltjes op de achtergrond.

Op het moment dat de gasten aan tafel zaten voor het diner, de eerste speeches geweest waren en wij een sfeerimpressie hadden gemaakt, was het tijd om richting Arnhem te rijden. We kijken terug om een echte Hollandse dag qua weer, maar tegelijkertijd een sfeervolle dag omwille van het bruidspaar en de locatie.

Bruidsfotografie Utrecht compilatie

Bruidsfotografie Utrecht Jan en Annemarie 006

Bruidsfotografie Utrecht Jan en Annemarie 007

Bruidsfotografie Utrecht Jan en Annemarie 008

Bruidsfotografie Utrecht compilatie2

Bruidsfotografie Utrecht Jan en Annemarie 011

Bruidsfotografie Utrecht Jan en Annemarie 012

Bruidsfotografie Utrecht Jan en Annemarie 013

Bruidsfotografie Utrecht Jan en Annemarie 014

Bruidsfotografie Utrecht Jan en Annemarie 015

Bruidsfotografie Utrecht Jan en Annemarie 016

Bruidsfotografie Utrecht Jan en Annemarie 017

Bruidsfotografie Utrecht compilatie3

Bruidsfotografie Utrecht Jan en Annemarie 021

Bruidsfotografie Utrecht compilatie4

Bruidsfotografie Utrecht Jan en Annemarie 022

Bruidsfotografie Utrecht Jan en Annemarie 024

Bruidsfotografie Utrecht compilatie6

Bruidsfotografie Utrecht Jan en Annemarie 029

Bruidsfotografie Utrecht Jan en Annemarie 032

Bruidsfotografie Utrecht Jan en Annemarie 035

Bruidsfotografie Utrecht compilatie7

Bruidsfotografie Utrecht Jan en Annemarie 036

Bruidsfotografie Utrecht Jan en Annemarie 037

Bruidsfotografie Utrecht compilatie8

Bruidsfotografie Utrecht Jan en Annemarie 039

Bruidsfotografie Utrecht Jan en Annemarie 041

Bruidsfotografie Utrecht Jan en Annemarie 042

Bruidsfotografie Utrecht Jan en Annemarie 043

Bruidsfotografie Utrecht Jan en Annemarie 045

Bruidsfotografie Utrecht compilatie9

Bruidsfotografie Utrecht compilatie10

Bruidsfotografie Utrecht Jan en Annemarie 050

Bruidsfotografie Utrecht compilatie11

Bruidsfotografie Utrecht Jan en Annemarie 051

Bruidsfotografie Utrecht Jan en Annemarie 058

Bruidsfotografie Utrecht compilatie12

Bruidsfotografie Utrecht Jan en Annemarie 060

Bruidsfotografie Utrecht Jan en Annemarie 061

Bruidsfotografie Utrecht Jan en Annemarie 063

Bruidsfotografie Utrecht compilatie13

Bruidsfotografie Utrecht Jan en Annemarie 062

Bekijk meer stellen die gingen Kasteel De Hooge Vuursche

Zin om meer weg te dromen? Bekijk dan deze blogs: