Bruidsfotografie Zwolle | Ilona & Robert

  Ilona en Robert kennen we via Shirley Pisano, weddingplanner bij Bloomwedding. Het bleek dat hun trouwdag plaats zou vinden bij De Koperen Hoogte, een locatie die je ziet als je voorbij Zwolle rijdt. Nu reed ik hier vroeger wel vaker en daarom was ik heel erg benieuwd naar hoe die locatie er nu eigenlijk van binnen uit zou zien.

  21 April was het zover. Het bruidspaar was al in het hotel aanwezig en Ramon en ik zochten ze op voor de voorbereidingen. Ilona was aanwezig in de Royal Suite, 1 van de mooiste suites van dit hotel. Terwijl de visagiste/kapster al bezig was, begon ik met het vastleggen van de talloze details die Ilona bij elkaar had gezocht. Ramon was ondertussen de fantastische schoenen van Robert aan het fotograferen. Toen iedereen helemaal klaar was voor de dag, liepen we naar beneden en kon de ceremonie beginnen.

  Mariëlle Jongmans verwelkomde het paar op haar geheel eigen persoonlijke wijze. Delano zong een aantal prachtige nummers toen het bruidspaar ging zitten en tijdens het zetten van de handtekeningen, het omdoen van de ringen en het feliciteren. Al met al een prachtige ambiance voor een te gek huwelijk. Door de aanwezigheid van allemaal bruidsjonkers en bruidsmeisjes was het geheel extra gezellig.

  Na de ceremonie was het natuurlijk tijd voor taart en champagne. Er stond een prachtige moderne taart van My Sweet Appetite te wachten, een taart die net als wij uit Arnhem komt! Binnen mum van tijd was hij op en was het tijd voor een reportage op de golfbaan van De Koperen Hoogte. Omdat we met een goed uur klaar waren en het eigenlijk ook gewoon begon te regenen, besloten we om lekker terug te gaan naar de feestruimte. Hier dronk men een aperitief alvorens het gezelschap aan tafel ging.

  Shirley had inmiddels samen met haar assistente de tafel prachtig gestyled. Toen het bruidspaar en hun gasten binnenkwamen hoorden we diverse “oh’s” en “ah’s”. Nadat men de eerste gerechten genuttigd had, kwam een sommelier aanzetten met 2 flessen Vintage Porto Kopke uit 1957. Deze bijzondere port had jarenlang op eikenhouten vaten gelegen voordat hij gebotteld had. Het inschenken en drinken van deze bijzondere flessen was heerlijk feestelijk.

  Toen het bruidspaar zich even had teruggetrokken na het diner, kwamen ze opnieuw binnen en ditmaal voor alle daggasten en avondgasten. De Boston Tea Party begon een nummer te spelen en vervolgens brak het feest echt los. Toen we een sfeerimpressie hadden gemaakt van dit moment en we ook de cocktailshakers uitgebreid hadden vastgelegd, was het tijd om alles in te pakken en zat onze eerste lange trouwdag van 2012 er op : )

  Trouw- en feestlocatie : De koperen Hoogte te Zwolle
  Videograaf
  Zanger ceremonie: Delano Weltevreden 
  Trouwambtenaar: Mariëlle Jongmans 
  Sweetbox choco & candy: Bloom wedding
  Bruidstaart : Sweet Appetite 
  Cocktails: Showshakers
  Band: The Boston Tea Party

  One comment

  • Ad van de Plas schreef:

   Wat een geweldige foto’s. Ik ben er zelf niet bij geweest, maar door deze foto’s voelde ik de gehele sfeer. Super!!! Complimenten.

  Leave a comment