Bruidsfotografie Kampen & Zwolle

  Bruiloft-Kampen-Zwolle-036

  Wel niet, wel niet, misschien dan toch maar gewoon wel! We kenden Bernard en Vera al van een bruiloft in 2011, omdat ze aanwezig waren bij een bruiloft die we destijds hadden vastgelegd. Vervolgens had Bernard onze naam doorgegeven aan een ander bruidspaar dat ons toen ook geboekt had. Toen we uiteindelijk te horen kregen dat Bernard en Vera ons wilden hebben op hun dag waren we erg blij.

  Tijdens het gesprek kwam al snel naar voren dat dit weer een te gekke dag zou worden. We zouden niet aanwezig zijn bij het avond gedeelte, maar het ochtend- en middaggedeelte sprak ons wel enorm aan. Ramon ging naar Bernard in Rouveen voor zijn voorbereidingen en ik kon in Kampen bij Vera zijn voor het ochtendgedeelte. Toen ze elkaar in de achtertuin zagen, sprongen we vrijwel gelijk in de auto voor de shoot.

  De eerste locatie was een te gekke oude industriële plek met allemaal kranen, een paar vervallen gebouwen en grote plassen water. Met name die kranen waren erg bijzonder, omdat je die niet zo vaak ergens ziet staan. De tweede locatie was De Olifant en De Eenhoorn in Kampen. In de achterliggende sigarenfabriek, waar Vera nog een bijbaantje heeft gehad, zijn we met mooi daglicht nog even aan de slag gehad. Binnen mum van tijd hadden we heel wat beelden gemaakt.

  Na een heerlijke lunch was het tijd om richting de Broederpoort in Kampen te lopen. Omdat Vera haar ouders hier maar een paar minuten lopen vandaan wonen was dit een extra handige locatie. Ik was (terwijl ik toch een jaar of 4 in Kampen heb gewoond) nog nooit in deze poort geweest en wat is het dan een heerlijke verrassing als blijkt dat het een sfeervol en licht zaaltje is! De ceremonie ging vrij vlot voorbij en toen het bruidspaar naar buiten kwam werden ze ontvangen met bellenblaas. Een groepsfoto volgde al snel en een kwartier later zaten we in de auto richting Zwolle.

  Bernard en Vera hadden bij pannenkoekenrestaurant Holland een middagreceptie met aansluitend het diner. Hier was voldoende tijd voor een aantal groepsfoto’s, het vastleggen van de taart, een aantal sketches en natuurlijk een flinke sfeerimpressie. Toen de eerste tapas op tafel kwamen, was het tijd voor ons om weer richting Arnhem te gaan.

  Bruiloft-Kampen-Zwolle-comp

  Bruiloft-Kampen-Zwolle-001

  Bruiloft-Kampen-Zwolle-004

  Bruiloft-Kampen-Zwolle-comp2

  Bruiloft-Kampen-Zwolle-012

  Bruiloft-Kampen-Zwolle-013

  Bruiloft-Kampen-Zwolle-017

  Bruiloft-Kampen-Zwolle-018

  Bruiloft-Kampen-Zwolle-019

  Bruiloft-Kampen-Zwolle-020

  Bruiloft-Kampen-Zwolle-comp3

  Bruiloft-Kampen-Zwolle-023

  Bruiloft-Kampen-Zwolle-026

  Bruiloft-Kampen-Zwolle-comp4

  Bruiloft-Kampen-Zwolle-029

   

  Bruiloft-Kampen-Zwolle-032

  Bruiloft-Kampen-Zwolle-comp5

  Bruiloft-Kampen-Zwolle-033

  Bruiloft-Kampen-Zwolle-comp6

  Bruiloft-Kampen-Zwolle-comp7

  Bruiloft-Kampen-Zwolle-comp8

  Bruiloft-Kampen-Zwolle-050

  Bruiloft-Kampen-Zwolle-comp9

  Bruiloft-Kampen-Zwolle-054

  Bruiloft-Kampen-Zwolle-055

  Bruiloft-Kampen-Zwolle-057

  Bruiloft-Kampen-Zwolle-058

  Bruiloft-Kampen-Zwolle-comp10

  Bruiloft-Kampen-Zwolle-064

  Bruiloft-Kampen-Zwolle-066

  Bruiloft-Kampen-Zwolle-067

  Bruiloft-Kampen-Zwolle-comp11

  Bruiloft-Kampen-Zwolle-comp12

  Bruiloft-Kampen-Zwolle-076

  Bruiloft-Kampen-Zwolle-080

  Bruiloft-Kampen-Zwolle-077

  8 Comments

  • Rosemarijn schreef:

   Hey Vera & Bernard!!
   Wat een prachtige foto’s! Ziet eruit als een fantastische dag, vind het oprecht jammer dat ik er niet bij had kunnen zijn! Je zag er prachtig uit Vera! :) (Jij ook natuurlijk Bernard ;))
   Liefs!

  • Wilma Sleurink schreef:

   Wat een prachtig stel, mooie locatie’s en mooie mensen allemaal !
   En natuurlijk een hele mooie bruid, onze dochter
   Vera en bruidegom Bernard, onze schoonzoon.

  • Marike schreef:

   Ze zijn super! Ik ben ook heel benieuw naar de rest! Die kom ik snel bekijken hoor:) Geniet ervan in Portugal!

  • Annemarie Kampman schreef:

   Wat een prachtig stel en super foto,s !!groetjes van de tante van de bruid

  • Renet Ezinga schreef:

   Hallo Vera en Bernard, Wij wensen jullie heel veel geluk, en wat een mooie foto’s! Vera: We hebben elkaar jaren niet gezien, maar herkende je direct. Gisteren met je moeder uit eten geweest en die gaf mij deze site door. Leuk om te zien hoe jullie straalden op jullie trouwdag. Groeten van Renet en Cees, Max, Sam, Bas en Felipe.

  • […] het superleuk om met hen een aantal mooie foto’s te maken. De vorige keer waren we op een industriële fotolocatie en nu juist op een natuurlijke plek. Daarbij vonden we het heel gezellig om, bijna 4 jaar later, te […]

  • petra schreef:

   Hey! Mag ik vragen waar de eerste locatie is? Is dat toevallig ook in de buurt van kampen? En is de sigaren fabriek een aanrader voor foto’s? Zou je mij misschien en mailtje terug willen sturen?

  • yeah 68.00 for box, packing and shipping to your state – we are in catalog mode right now cause we are upgrading our backend so if you are interested give me a call and we can do it over the phone – thanks!!!

  Leave a comment