Bruidsfotografie Ede | Karen & Hendrik

Bruidsfotografie Ede Karen en Hendrik 013

Hendrik loopt door naar binnen. Het is 9:00 en dit is het moment dat hij zijn bruid op komt halen. Karen is net klaar en probeert nog even haar jurk goed te leggen. Hendrik staat al letterlijk voor de deur en dus zien ze elkaar alvast. Nadat alles helemaal perfect zit qua kleding is het tijd voor de fotoshoot. De locatie die ze hebben uitgezocht is eigenlijk de perfecte binnenlocatie; superlicht, lekker vervallen en talloze mooie plekjes. Hier en daar zie je toch ook, op dit bedrijventerrein, de lente weer terug in grote groene struiken. We hebben een uurtje de tijd om hier aan de slag te gaan. Vervolgens rijden we naar “Het oude Politiebureau” in het centrum van Ede. Hier drinken we gezellig een kopje thee en cappuccino, maken hier en daar nog wat foto’s en dan, aldus Hendrik “begint de dag pas echt!”.

We rijden naar de boerderij van de ouders van Hendrik. Hier staan hun daggasten hun al op te wachten en na een heerlijk warme welkomst loopt iedereen richting de tent. Hendrik geeft een korte speech, vervolgens maken we groepsfoto’s en is het tijd voor de heerlijke broodjes die al klaarliggen.

De ceremonie vind plaats bij Huize Kernhem. Deze lichtrijke locatie hebben we vorig jaar ook al bezocht en dus zijn we een beetje bekend hier. Het bruidspaar komt binnen onder begeleiding van een mooi pianospel. Zodra het jawoord uitgesproken is en de handtekeningen staan loopt iedereen weer naar buiten. De gasten hebben een grote ontvangstboog gemaakt waar veel mensen toeteren en bellenblazen. We maken nog een grote groepsfoto en dan gaan de gasten alvast terug naar de boerderij. Karen, Hendrik en wij blijven achter om hier nog een paar foto’s te maken in de natuur. Ook maken we nog een aantal foto’s bij de boerderij wanneer het toch echt wel tijd is voor die bruidstaart die al klaarstaat.

Nadat we mee hebben kunnen genieten van de stukjes en we de dinertent hebben vastgelegd, komt het complete gezelschap aanschuiven aan tafel. Ze hebben deze avond een heerlijk diner dat geregeld is door 5broden2vissen. Een luxe Italiaans buffet met allemaal verse gerechtjes die in meerdere gangen op tafel komen. Omdat het voor ons al tijd is om naar huis te gaan hebben we niet alles vastgelegd, maar het zag er in ieder geval al heerlijk uit! We nemen afscheid van het bruidspaar en rijden vervolgens terug naar Arnhem. De eerste bruiloft van dit seizoen hebben we weer op onze kaartjes staan : )

Bruidsfotografie Ede Karen en Hendrik 002

compilatie1

Bruidsfotografie Ede Karen en Hendrik 005

Bruidsfotografie Ede Karen en Hendrik 006

Bruidsfotografie Ede Karen en Hendrik 007

Bruidsfotografie Ede Karen en Hendrik 009

Locatie: ENKA Fabriek te Ede.

Bruidsfotografie Ede Karen en Hendrik 008

compilatie2

Bruidsfotografie Ede Karen en Hendrik 014

Bruidsfotografie Ede Karen en Hendrik 015

compilatie3

Bruidsfotografie Ede Karen en Hendrik 017

compilatie4

Bruidsfotografie Ede Karen en Hendrik 021

Bruidsfotografie Ede Karen en Hendrik 022

Bruidsfotografie Ede Karen en Hendrik 023

Bruidsfotografie Ede Karen en Hendrik 024

Bruidsfotografie Ede Karen en Hendrik 025

Bruidsfotografie Ede Karen en Hendrik 026

Bruidsfotografie Ede Karen en Hendrik 028

Bruidsfotografie Ede Karen en Hendrik 031

Bruidsfotografie Ede Karen en Hendrik 032

compilatie5

Bruidsfotografie Ede Karen en Hendrik 034

Bruidsfotografie Ede Karen en Hendrik 035

Bruidsfotografie Ede Karen en Hendrik 036

Bruidsfotografie Ede Karen en Hendrik 037

Bruidsfotografie Ede Karen en Hendrik 038

Bruidsfotografie Ede Karen en Hendrik 039

Bruidsfotografie Ede Karen en Hendrik 040

Bruidsfotografie Ede Karen en Hendrik 041

Bruidsfotografie Ede Karen en Hendrik 042

compilatie6

Bruidsfotografie Ede Karen en Hendrik 049

compilatie8

compilatie7

compilatie9

Bruidsfotografie Ede Karen en Hendrik 053

Bruidsfotografie Ede Karen en Hendrik 055

Bruidsfotografie Ede Karen en Hendrik 056

compilatie10

Bruidsfotografie Ede Karen en Hendrik 057

compilatie12

Bruidsfotografie Ede Karen en Hendrik 058

Bruidsfotografie Ede Karen en Hendrik 063

compilatie11

Bruidsfotografie Ede Karen en Hendrik 064

Zin om meer weg te dromen? Bekijk dan deze blogs: