SIBO Designs wedstrijd | bruidsaccessoire

  We zijn erg blij dat we aan mogen kondigen dat 1 van de geweldige stukken van Sheila van SIBO Designs onder onze bloglezers verloot mag worden. Op de site van SIBO Designs kun je meer over het stuk ‘Blooming Blossom’ lezen. Voorwaarde is natuurlijk wel dat je zelf in 2012 of 2013 (of je partner) gaat trouwen ;) Ken je vriendinnen die gaan trouwen: ook laten commenten ^^ Hoe kun je winnen?

  1. “Like” onze Mon et Mine pagina en de SIBO Designs pagina op Facebook.
  2. Laat een Facebook comment achter onder deze blogpost en laat even weten waarom je die waanzinnige haarband wilt winnen. Het zou natuurlijk extra leuk zijn als wij hem ook kunnen vastleggen op je bruiloft, maar ook bruidsparen die niet een reportage bij ons hebben geboekt mogen meedoen ;)

  Op 7 mei maken we bekend wie de haarband gewonnen heeft. Commenten maar!

  4 Comments

  • Rianne schreef:

   Ik wil hem, ik wil hem, ik wil hem! Echt heeel graag :-)… Oh maar dat had ik al gezegd. Misschien kunnen Mel en ik hem delen?

  • Evelien schreef:

   Eén maand geleden heeft mijn vriend mij ten huwelijk gevraagd. Hij is op z’n knieen gegaan en ik zei; Ja. Ik ben natuurlijk gelijk gaan zoeken naar allerlei jurken accessoires etc, het is fantastisch om verloofd te zijn en alles uit te zoeken samen. De stijl bruiloft die wij willen is vintage, deze haarband zou het eerste en mooie accessoire zijn voor de dag!

  • Hineni schreef:

   Ik vind het een hele mooie styl assesoires en wil de haarband graag hebben! :) Hebberig word ik er van. haha

  • Hineni schreef:

   En Rianne, ga je hem delen met Mel? ;)

   Als je nog iemand zoekt om hem mee te delen…

  Leave a comment