Ede | SIBO Designs

SIBO Designs Compilatie7

Zenuwen. Een volgepakte auto. Twee tassen vol met camera-apparatuur. Sheila Bobeldijk van SIBO Designs had ons overgehaald om een keer een shoot te doen met haar waanzinnig mooie bruidsaccessoires. We hadden een mooi plekje uitgezocht waar we al eerder geweest waren en waar we goede ervaringen mee hadden. Sheila en haar man kwamen aan in hun MINI en begonnen ook hun spullen uit te laden. Binnen mum van tijd stond de heide vol. Op de achtergrond kon je nog net het taktaktak van een militaire oefening horen. Af en toe scheurden er jeeps langs die vol zaten met militairen. Romantisch sfeertje, of….

Sheila had het best wel een beetje koud en wat wil je ook met 10 graden en een strapless jurk. Ze had speciaal voor deze shoot een prachtige BHLDN jurk aangeschaft, maar die was niet helemaal berekend op het lenteweer. Gelukkig raakten we vrij snel allemaal in een flow. Prachtige accessoires, mooie kleding en details, bijzondere kleuren en een heerlijk knalrood bankje. Ramon en ik waren helemaal blij : ) Toen we een groot deel van de nieuwe collectie vast hadden gelegd reden we naar de tweede fotolocatie. Onderweg kwamen we deze open plek in het bos tegen en we wisten meteen dat deze plek een mooi lentesfeertje had. We hebben nog een heel aantal productshots gemaakt, een paar mooie omgevingsfoto’s en ook nog hier en daar wat detailshots.

Mocht je dus erg houden van dit soort prachtige handgemaakte juweeltjes, dan zou ik zeker even op haar site kijken. Ik ben benieuwd wat we dit jaar van haar gaan tegenkomen op bruiloften ;)

SIBO Designs Compilatie

SIBO Designs 002

SIBO Designs Compilatie2

SIBO Designs Compilatie3

SIBO Designs

SIBO Designs Compilatie4

SIBO Designs 016

SIBO Designs Compilatie5

SIBO Designs 020

SIBO Designs 021

SIBO Designs Compilatie6

SIBO Designs 023

SIBO Designs Compilatie7

SIBO Designs Compilatie9

SIBO Designs 035

SIBO Designs Compilatie8

Zin om meer weg te dromen? Bekijk dan deze blogs: