Westerliefde en Westerunie | Toptrouwlocaties Event

  Een week geleden, tijdens een heerlijk zonnige zondag, was het tijd voor het Toptrouwlocaties Event. Mark van Leeuwen van Mooi Trouwen had gevraagd of wij dit evenement zouden willen vastleggen. Natuurlijk waren we zeer vereerd. Vervolgens begon de uitgebreide communicatie met Marja, 1 van de fantastische locatieplanners van Top Trouwlocaties. Ook hadden we vrij snel al contact met 1 van de leveranciers, namelijk Lieske van Total-X. We hadden al vaker haar magazine gelezen, maar toen ze vroeg of ze een aantal van onze foto’s kon gebruiken voor het nieuwste exemplaar, werden we extra blij.

  Het evenement vond plaats in Amsterdam, op het prachtige Westergasterrein. In de Westerliefde was de uitrijking, terwijl in het naastgelegen Westerunie een minibeurs was ingericht waar alle bruidsparen konden kijken bij een aantal te gekke leveranciers. Wij hadden hier ook een aantal van onze trouwalbums neergelegd en die werden enthousiast bekeken! Natuurlijk hebben we ook nog even gekeken bij de trouwkaarten van Bregitte Mes van Cardwise (en Marrywise).

  Tijdens de dag spraken we ook nog even met weddingplanner Astrid Blaauw en Wedding Nanny Eva Kalmeijer. Wat een slim idee! Als je kinderen hebt, heeft je vriendengroep vaak ook al kinderen. Soms kan dit er voor zorgen dat er heerlijk veel kids rondlopen, maar als de ceremonie begint moeten ze ineens een uur stilzitten. Eva heeft de supercreatieve mogelijkheden om jullie kleintjes te vermaken. We hopen haar binnenkort een keer tegen te komen tijdens een trouwdag, want ze is niet alleen superprofessioneel, maar ook heel lief!

  Zie voor een compleet overzicht van alle meewerkende leveranciers het verslag van Toptrouwlocaties zelf.

  One comment

  Leave a comment