Verwenmoment Rotterdam | Heerlijk & Hecht en Het Bruidsmeisje

Verwendag Vivian 026

Verwennen door Heerlijk & Hecht

Een verwenmomentje, je zult je misschien afvragen wat dat is… Afgelopen week waren wij aanwezig op een middag die georganiseerd werd door Vivian ter Huurne, weddingplanner van Het Bruidsmeisje en Anne Floor Bakkenist, cateraar van Heerlijk & Hecht. We kenden beide dames al van de locatietour naar België, maar dit zou het eerste echte moment zijn dat we iets lekkers mochten proeven van Anne Floors kookkunsten. Ze had een middag ‘geschonken’ aan Vivian waarbij ze, middels een heerlijke taartentafel, hun samenwerking extra kracht wilde geven. Vivian had een aantal van haar favoriete leveranciers uitgenodigd en ook Anne Floor had een aantal mensen uitgenodigd. Toen wij hoorden dat Vivian ons er ook bij wilde hebben, boden we natuurlijk direct aan om een aantal mooie foto’s te maken. De sfeer werd bepaald door de bijzondere locatie in Rotterdam en daarnaast was er ook een muzikale invulling, verzorgd door Giovanni Pileri. Al met al natuurlijk veel mensen gesproken en veel te veel taart gegeten.

Enkele persoonlijke woorden

Anne Floor: wat een prachtige taarten heb je gemaakt en bij elkaar gezocht. De styling en de bloemen maakten het helemaal compleet. En wat een te gekke locatie trouwens! We kunnen niet wachten tot we weer met je samenwerken ;) Bedankt voor dit heerlijke moment, de taartjes, jouw warme gezelligheid en je enthousiasme voor onze foto’s ; )

Vivian: we zijn vereerd dat we aanwezig mochten zijn. Wat een heerlijke middag en wat heb je het weer mooi georganiseerd. We kijken uit naar de bruiloften die we samen met je gaan doen en we krijgen niet genoeg van al je te gekke ideetjes.

Verwendag Vivian compilatie

Verwendag Vivian 007

Verwendag Vivian compilatie2Verwendag Vivian 003

Verwendag Vivian 002

Verwendag Vivian 016

Verwendag Vivian 017

Verwendag Vivian 021

Verwendag Vivian 015

Verwendag Vivian compilatie4

Verwendag Vivian 010

Verwendag Vivian compilatie3

Verwendag Vivian 019

Verwendag Vivian 020

Verwendag Vivian 023

Verwendag Vivian 026

Verwendag Vivian 022

Verwendag Vivian 025

Verwendag Vivian 029

Verwendag Vivian 030

Verwendag Vivian 031

Verwendag Vivian 032

Verwendag Vivian 034

Verwendag Vivian 033

Verwendag Vivian compilatie5

Verwendag Vivian compilatie6

Verwendag Vivian 036

Verwendag Vivian 039

Verwendag Vivian compilatie7

Verwendag Vivian 040

Bekijk meer van ons werk als Bruidsfotograaf Rotterdam.

Zin om meer weg te dromen? Bekijk dan deze blogs: