Loveshoot Amsterdam | Bas & Chantal

    Amsterdam, zo’n stad waar je eigenlijk altijd nog wel een keertje naar toe wilt om te winkelen, maar uit eindelijk bijna nooit komt. Bas en Chantal wonen in deze fantastische stad en omdat ze graag in hun stad de loveshoot wilden hebben, zijn Ramon en ik netjes die kant opgereisd. We hadden eerst een gezellige kennismaking waarbij we hun bijzondere verhaal te horen kregen en toen we elkaar een beetje “kenden” liepen we richting de binnenstad. Het bruidspaar kende uiteraard alle te gekke plekjes, dus we hebben ons volledig qua locatie laten leiden. Het leuke is dat je zo’n bekende stad dan toch weer op een nieuwe manier leert kennen. We hebben een paar grachten bezocht, het huis waar Chantal in woonde toen ze nog studeerde en uiteraard ook de Albert Cuyp-markt. Een visje en bosje tulpen kunnen dan natuurlijk ook niet vergeten worden, want we waren immers in de hoofdstad van Holland ; ) Het grappige is dan ook eigenlijk dat dit stel niet in Nederland gaat trouwen, maar in België en niet zomaar in België, maar bij Chateau Presseux! Ramon en ik kunnen dus niet wachten tot we de bruiloft kunnen fotograferen.

    Bekijk meer van ons werk als Bruidsfotograaf Amsterdam.

    One comment

    Leave a comment