Loveshoot Arnhem | Rianne & Sander

  Loveshoot Arnhem-036

  “Als we nu een leuk eettentje ergens zoeken, met zo’n mooie etalage, dan beginnen we daar voor de loveshoot”. Rianne stelde voor om zowel in de stad als in de natuur foto’s te maken en eigenlijk had ik direct al een mooi plekje in Arnhem bedacht: Urban Chef! Dit leuke tentje hebben we al eerder bezocht, omdat ze daar heerlijke taartjes verkopen, dus de keuze was snel gemaakt. Afgelopen maandag kwamen Sander en Rianne samen met hun weddingplanner Vivian ter Huurne naar ons appartementje. Vervolgens gingen we te voet richting Urban Chef. We besloten om eerst lekker aan de slag te gaan met taart, warme chocolademelk en slagroom. Na een half uurtje hadden we genoeg foto’s op deze locatie en werd het tijd om zelf een taartje te bestellen : )

  De tweede locatie die we zouden bezoeken voor de fotoshoot  was het (in Arnhem) bekende Loverslane bij landgoed Mariëndaal; een mooi wandelgebied met bomen, velden en een bijzondere beukenhaag. Omdat het al wat later in de middag was stond de zon laag wat voor een heerlijk winters sfeertje zorgde. We hadden een paar dagen eerder al mooie plekjes gespot, dus een complete wandeling was uitgestippeld. Al met al was het een heerlijke dag met veel wandelen, mooie foto’s en een heerlijk taartje.

  Loveshoot Arnhem-001

  Loveshoot Arnhem-comp

  Loveshoot Arnhem-004

  Loveshoot Arnhem-comp2

  Loveshoot Arnhem-014

  Loveshoot Arnhem-comp3

  Loveshoot Arnhem-020

  Loveshoot Arnhem-comp4

  Loveshoot Arnhem-021

   

  Loveshoot Arnhem-comp5Loveshoot Arnhem-022

  Loveshoot Arnhem-023

  Loveshoot Arnhem-024

  Loveshoot Arnhem-027

  Loveshoot Arnhem-029

  Loveshoot Arnhem-030

  Loveshoot Arnhem-comp6

  Loveshoot Arnhem-034

  Loveshoot Arnhem-037

  Loveshoot Arnhem-038

  Loveshoot Arnhem-039

  7 Comments

  Leave a comment