Loveshoot Arnhem: Ilona & Robert

    De eerste loveshoot van het jaar en eigenlijk ook gewoon de eerste shoot dit jaar met “echte mensen”. Ramon en ik hadden ons er enorm op verheugd: foto’s maken met één van onze bruidsparen en nog wel in Arnhem ook. Toen bleek dat maandag het weer superzonnig werd, besloten we direct om ook gewoon  lekker op de fiets te gaan. Bij het Sonsbeekpark zagen we het bruidspaar en na een korte “hallo en hoe is het?” liepen we het park in.

    Eerst was het even wennen voor Ilona en Robert om twee van die camera’s op je gericht te hebben, maar al vrij snel werd de sfeer ontspannen en zelfs gezellig. We liepen eerst naar het bos, gingen vervolgens naar de Stijle Tuin. Hier konden we gebruik maken van talloze kleine hoekjes, hoogstaand riet en een prachtig muurtje. Uiteindelijk liepen we nog even richting de weilanden die aan het begin van Sonsbeek liggen. Hier staan een paar mooie oude bomen en daarnaast heb je hier een prachtig uitzicht. Na anderhalf uur wandelen, fotograferen, lachen en praten over de trouwdag van deze twee blije mensen waren we weer aan het begin van het park en was het tijd om lekker in het zonnetje naar huis te fietsen.

    2 Comments

    Leave a comment