Nominatie Bruidsfoto Award 2012

    Eindelijk mogen we het openbaar maken! Wij hebben dit jaar ook weer een Bruids Foto Award- Nominatie. Uit de 1700 inzendingen die gedaan werden door bruidsfotografen in Nederland en België zijn in totaal 60 foto’s genomineerd en 1 van deze nominaties is dus van Mon et Mine.

    Bruid & Bruidegom Magazine“De kwaliteit van de genomineerde foto’s en fotografen is hoog. Er zijn veel foto’s met een sterke zeggingskracht. Ontroerend en veel emotie”, aldus de vakjury. De vakjury bestaat uit vijf leden die ieder vanuit zijn of haar achtergrond beroepsmatig met beeldcreatie bezig is. Door het samenbrengen van uiteenlopende werkgebieden en expertises binnen de vakjury vulden de leden elkaar tijdens de jurering perfect aan. Toch was het voor de jury een uitdaging om het aantal genomineerden in alle zes de categorieën tot tien te beperken. “We zien een trend naar fotojournalistieke bruidsfotografie; niet geregisseerd en puur!”.

    Vanaf nu (tot 1 Juni) is het mogelijk om je stem uit te brengen op je favoriete foto’s. Per categorie wordt gevraagd om een paar stemmen uit te brengen en wie weet hebben wij straks op 4 Juni nog wel veel meer om te vieren ;) Bruidsparen (en mensen die getrouwd zijn of geïnteresseerd zijn in bruidsfotografie) kunnen via deze website stemmen op hun favorieten. De foto met de meeste stemmen wint uiteindelijk ook nog eens de “Overall” prijs! Hebben jullie al gestemd? ;)

    6 Comments

    Leave a comment