Publicatie Bruidsreportage Wedspiration

    wedspiration-sietske-rienk-groot

    Sytske en Rienk, een te gek stel dat in het “Hoge Noorden” bij Katlijk en Beetsterzwaag getrouwd is. Het leuke is dat ik Beetsterzwaag al een beetje kende van vroeger, dus bijzonder om er dan weer naar terug te keren. Toen Jo-Anne van der Lely vroeg aan een aantal bruidsfotografen of ze nog een mooie reportage hadden liggen mailde ik terug dat dit wel een mooie bruiloft was. En gelukkig was ze het met me eens. Dit bruidspaar trouwde in de herfst en dat kun je erg goed terugzien in de foto’s. Het was een heerlijk zonnig dagje met overal prachtige herfstkleuren. Ze hadden voor de shoot twee totaal verschillende fotolocaties uitgezocht, namelijk een park en een modern museum. Wil je het artikel lezen dan kan dat hier.

     

    Leave a comment