Mike Larson Workshop: Modellen

  Wij zijn een paar weken geleden aanwezig geweest bij een workshop van de fantastische Amerikaanse bruidsfotograaf Mike Larson. We hebben eerder al geschreven over de business-workshop dag en de details en nu sluiten we af met het modellenshoot gedeelte. Anouschka en Ray hadden een aantal bevriende fotografen gevraagd om als model op te treden en Mike liet ons vervolgens zien hoe we deze het beste konden fotograferen.

  Eerst waren er natuurlijk voorbereidingen…

  Mike ging als eerste aan de slag met Jennifer en haar vriend Conrad. Mike liet zien hoe je door gebruik te maken van tegenlicht (onze favoriet!) en daarbij ook een Sunbounce prachtige kleuren kunt krijgen. Sommige foto’s hebben Sunbounce en sommigen niet. Een les die we geleerd hebben is om zo veel mogelijk te praten met het bruidspaar, omdat de shoot dan veel gezelliger wordt.
  Omdat we Jennifer al kenden als collega was het extra leuk om haar nu te zien in de rol van bruid. Conrad is dan ook haar echte partner, dus die liefde was wel aanwezig. Vinden jullie Jennifer niet een waanzinnig mooie bruid zo? ;)

  Toen we heel wat foto’s hadden gemaakt van het eerste stel, gingen we aan de slag met een casual gekleed stel, namelijk Ray en Anouschka. Mike liet hier zien hoe je, door het bruidspaar instructies te geven, een heerlijke natuurlijke sfeer krijgt.

  Tenslotte kregen we ook nog even de tijd om in kleine groepjes (zonder Mike) te oefenen. We hebben toen direct wat details geschoten en daarnaast ook geprobeerd om juist “in beweging te blijven”.

  Hierbij een overzicht van alle mensen die een bijdrage hebben geleverd aan deze shoot:

  Flowers: Giada for Don Florito, www.donflorito.nl
  Styling & Stationery: Brigitte for MarryWise, www.marrywise.nl
  Weddingdresses: Victor’s Wedding Design, www.victorsweddingdesign.com
  Venue: Hofstede Meerzigt, www.hofstedemeerzigt.nl
  Hair & Make up: Chantal for Visagie Laboyrie, www.visagielaboyrie.nl
  Models: Jennifer & Conrad for Jennifer Hejna Photography, www.jenniferhejna.com
  Lesley for Adley Studio by Lesley Stefanski, www.adleystudio.com
  Anouschka & Raymond for Anouschka Rokebrand Photography, www.anouschkarokebrand.com
  Organisation: Anouschka & Raymond for Anouschka Rokebrand Photography, www.anouschkarokebrand.com

   

  One comment

  • Cursus Fotografie Overzicht | Wedding photography workshop Mike Larson schreef:

   […] Mon & Mine volgden 2 dagen workshop in Nederland, zie de foto’s op hun blog. […]

  Leave a comment