Bruidsfotografie Enschede | Nick & Leonie

Bruidsfotografie Enschede 007

Een week of zes geleden kwamen ze langs, Nick en Leonie, een vrolijk bruidspaar met duidelijke ideeën over hun trouwdag. Na een gezellig gesprek werden we definitief vastgelegd en zes weken later was het dus 28 Oktober 2011.

De dag begon voor ons op twee locaties. Ramon was bij Nick aanwezig om daar zijn voorbereidingen vast te leggen en ik reed alvast door naar Leonie, omdat zij natuurlijk ook voorbereidingen had. Leonie was vrij snel klaar met make-upen (hoe kan het ook anders met zo’n mooi bruidje) en daarom hadden we lekker de tijd om met z’n allen op de bank een kopje koffie te drinken. Al met al begon de ochtend dus heerlijk rustig en liepen we voor op schema.

Nadat het bruidspaar elkaar gezien had en iedereen wat te drinken en te eten had gehad, was het tijd voor de kerkelijke ceremonie. Het bruidspaar was eerder die week al voor de wet getrouwd, maar vandaag zou het echt feest zijn. De kerkelijke ceremonie was dan ook het moment waarop het bruidspaar het idee had dat ze echt getrouwd zouden zijn.

Na de kerkelijke ceremonie reed de bruidsstoet alvast naar De Blanckenborg, een prachtig restaurant in Haaksbergen. Wij gingen met het bruidspaar mee om een mooie reportage te maken bij het Buursemeertje, een mooi meertje met bomen en hoog gras er om heen. Omdat het Oktober is konden we in de vroege namiddag al profiteren van warm zacht licht. Dit in combinatie met de herfstkleuren, een superlief bruidsmeisje en natuurlijk een fotogeniek bruidspaar, maakten de shoot tot een heerlijk moment van de dag. Na een klein uurtje hadden we heel wat foto’s gemaakt en reden wij ook richting De Blanckenborg. Het bruidspaar werd ontvangen met een zelfgemaakt liedje en direct hierna volgenden de felicitaties. Toen het bruidspaar klaar was voor de taart werd er eerst nog gesabreerd. Iedereen liep mee naar buiten waar de gastheer van de locatie de eerste fles sabreerde. Vervolgens was Nick aan de beurt en in 1 poging opende hij de fles op een manier waar hij zelfs nog een compliment over kreeg van de gastheer. Vervolgens was het tijd voor het aansnijden van de taart, een paar kleine stukjes en vervolgens de groepsfoto’s. Ook gooide Leonie alvast haar boeket, zodat de gelukkige dame alvast kon wennen aan het idee dat zij misschien volgend jaar….

De avondlocatie was Eden Hotel De Broeierd. Ramon en ik maakten hier een sfeerimpressie van de gedekte tafels en de gasten die begonnen aan hun diner. Nadat het voorgerecht op tafel stond, namen we afscheid van het bruidspaar.

Bruidsfotografie Enschede 002

Bruidsfotografie Enschede 003

Bruidsfotografie Enschede 004

Bruidsfotografie Enschede 006

Bruidsfotografie Enschede 008

Bruidsfotografie Enschede 009

Bruidsfotografie Enschede 010

Bruidsfotografie Enschede 011

Bruidsfotografie Enschede 012

Bruidsfotografie Enschede 013

Bruidsfotografie Enschede 015

Bruidsfotografie Enschede 016

Bruidsfotografie Enschede 017

Bruidsfotografie Enschede 018

Bruidsfotografie Enschede 021

compilatie10

Bruidsfotografie Enschede 026

compilatie22

Bruidsfotografie Enschede 024

Bruidsfotografie Enschede 027

compilatie32

compilatie42

Bruidsfotografie Enschede 028

Bruidsfotografie Enschede 033

Bruidsfotografie Enschede 032

compilatie52

Bruidsfotografie Enschede 039

Bruidsfotografie Enschede 041

Bruidsfotografie Enschede 042

Bruidsfotografie Enschede 043

Bruidsfotografie Enschede 044

Bruidsfotografie Enschede 045

Bruidsfotografie Enschede 046

compilatie62

Bruidsfotografie Enschede 052

compilatie81

Bruidsfotografie Enschede 054

Bruidsfotografie Enschede 053

Bruidsfotografie Enschede 056

compilatie72

Bruidsfotografie Enschede 058

Bruidsfotografie Enschede 059

Bruidsfotografie Enschede 062

Bruidsfotografie Enschede 065

Bruidsfotografie Enschede 066

Bruidsfotografie Enschede 067

Bruidsfotografie Enschede 068

Bruidsfotografie Enschede 070

Bruidsfotografie Enschede 072

Bruidsfotografie Enschede 073

Bruidsfotografie Enschede 074

Bruidsfotografie Enschede 081

compilatie101

Bruidsfotografie Enschede 080

compilatie11

Bruidsfotografie Enschede 086

Bruidsfotografie Enschede 087

Bruidsfotografie Enschede 090

Bruidsfotografie Enschede 091

Bruidsfotografie Enschede 089

Bruidsfotografie Enschede 092

Nick en Leonie: wat een heerlijke warme Oktoberdag. Bedankt voor jullie vertrouwen in ons en we wensen jullie een heerlijk leven toe : )