Bruidsfotografie Enschede | Nick & Leonie

  Een week of zes geleden kwamen ze langs, Nick en Leonie, een vrolijk bruidspaar met duidelijke ideeën over hun trouwdag. Na een gezellig gesprek werden we definitief vastgelegd en zes weken later was het dus 28 Oktober 2011.

  De dag begon voor ons op twee locaties. Ramon was bij Nick aanwezig om daar zijn voorbereidingen vast te leggen en ik reed alvast door naar Leonie, omdat zij natuurlijk ook voorbereidingen had. Leonie was vrij snel klaar met make-upen (hoe kan het ook anders met zo’n mooi bruidje) en daarom hadden we lekker de tijd om met z’n allen op de bank een kopje koffie te drinken. Al met al begon de ochtend dus heerlijk rustig en liepen we voor op schema.

  Nadat het bruidspaar elkaar gezien had en iedereen wat te drinken en te eten had gehad, was het tijd voor de kerkelijke ceremonie. Het bruidspaar was eerder die week al voor de wet getrouwd, maar vandaag zou het echt feest zijn. De kerkelijke ceremonie was dan ook het moment waarop het bruidspaar het idee had dat ze echt getrouwd zouden zijn.

  Na de kerkelijke ceremonie reed de bruidsstoet alvast naar De Blanckenborg, een prachtig restaurant in Haaksbergen. Wij gingen met het bruidspaar mee om een mooie reportage te maken bij het Buursemeertje, een mooi meertje met bomen en hoog gras er om heen. Omdat het Oktober is konden we in de vroege namiddag al profiteren van warm zacht licht. Dit in combinatie met de herfstkleuren, een superlief bruidsmeisje en natuurlijk een fotogeniek bruidspaar, maakten de shoot tot een heerlijk moment van de dag. Na een klein uurtje hadden we heel wat foto’s gemaakt en reden wij ook richting De Blanckenborg. Het bruidspaar werd ontvangen met een zelfgemaakt liedje en direct hierna volgenden de felicitaties. Toen het bruidspaar klaar was voor de taart werd er eerst nog gesabreerd. Iedereen liep mee naar buiten waar de gastheer van de locatie de eerste fles sabreerde. Vervolgens was Nick aan de beurt en in 1 poging opende hij de fles op een manier waar hij zelfs nog een compliment over kreeg van de gastheer. Vervolgens was het tijd voor het aansnijden van de taart, een paar kleine stukjes en vervolgens de groepsfoto’s. Ook gooide Leonie alvast haar boeket, zodat de gelukkige dame alvast kon wennen aan het idee dat zij misschien volgend jaar….

  De avondlocatie was Eden Hotel De Broeierd. Ramon en ik maakten hier een sfeerimpressie van de gedekte tafels en de gasten die begonnen aan hun diner. Nadat het voorgerecht op tafel stond, namen we afscheid van het bruidspaar.

  Nick en Leonie: wat een heerlijke warme Oktoberdag. Bedankt voor jullie vertrouwen in ons en we wensen jullie een heerlijk leven toe : ) 

  7 Comments

  Leave a comment