Fearless Awards 2011

ramonsnellink01 r06

Fearless nominaties… toen we dat zagen werden Ramon en ik al een beetje bang. De fotografen die deze wedstrijd hosten hadden een lijst gemaakt met foto’s die genomineerd waren en al dan niet een prijs zouden kunnen winnen. Ramon en ik hebben dit even op Facebook gemeld en hoopten stiekem dat we genoeg stemmen zouden krijgen om onze twee genomineerde foto’s zo populair te maken dat ze een Award zouden winnen. Toen we merkten dat onze Amerikaanse collega’s allemaal rond de 300 stemmen hadden gekregen voor hun foto’s, merkten we al dat we niet echt een kans zouden maken. Toch waren we blij dat de 126 genomineerde foto’s twee van Mon et Mine bevatte.

Zojuist hebben we te zien gekregen dat Mon et Mine een Fearless Award heeft gewonnen! Fearless schrijft: “We are very selective about the images that you see on our site.  We only want to show our best!  Thus only the top 10% of all images submitted by over 400 photographers are worthy to be called Fearless Awards and are showcased on the Fearless Photographers site.  It’s considered a great honor among our photographers to have earned these Awards.” Dat wij nu 1 van deze felbegeerde prijzen gewonnen hebben is natuurlijk een enorme eer. Tegelijkertijd is het een eye-opener, want er staan zo ontzettend veel goede foto’s tussen dat je je als fotograaf direct beseft dat er altijd ruimte is voor verbetering. Komend jaar gaan we dus weer extra ons best doen om ons plekje bij Fearless te blijven verdienen.

De foto aan het begin van deze blogpost heeft een award gewonnen, de foto’s hieronder hebben een nominatie gekregen.

nominatie

nominatie2

Zin om meer weg te dromen? Bekijk dan deze blogs: