Publicatie Trouwreportage Lotte & Nick TPW

    Publicatie-Bruidsreportage-Lotte-en-Nick-TPW-groot

    In 2011 zijn Lotte en Nick getrouwd en wij waren aanwezig om hun bruidsreportage te maken. Een superlief en stoer bruidspaar met een voorliefde voor turquoise en knalroze. Het leuke van deze rubriek bij The Perfect Wedding is dat bruidsparen bijna al hun adresjes delen en daarbij soms ook nog eens hun budget delen. Op die manier heb je iets meer inzicht in “hoe” andere bruidsparen hun zaken regelen. Met dit bruidspaar zijn we uiteindelijk naar het Henschotenmeer geweest om daar hun fotoshoot te doen. Die locatie is erg leuk, omdat je een beetje een mix hebt tussen bos, water en zand. Het lijkt zelfs wel op een plekje buiten Nederland. Hun complete bruidsreportage is hier te zien en het artikel hier.

    Leave a comment