Evelien & Ronald | Rhenen

  Ronald en Evelien gingen trouwen in Ouwehands Dierenpark te Rhenen. Niet omdat ze nu per se tussen de dieren wilden zijn voor de fotoshoot, maar omdat dit een bijzondere locatie was, het precies tussen Ijsselmuiden en Ouderkerk a/d Ijssel lag en daarnaast ook nog eens deed denken aan hun geliefde Afrika. De ochtend begon voor Ramon en ik op twee verschillende locaties, maar na een paar uur, toen het bruidspaar elkaar die dag voor het eerst zag, was het tijd voor het eerste deel van de fotoshoot. We zouden alvast richting Rheden rijden om daar in het dierenpark een aantal foto’s te maken. Nu had het de hele ochtend behoorlijk geregend, maar precies bij de fotoshoot was het droog! We liepen een klein rondje en maakten op een paar mooie locaties alvast wat portretfoto’s.

  Toen het tijd was voor de ceremonie, was inmiddels de familie van Evelien en de familie van Ronald gearriveerd. Iedereen nam plaats in de lichte zaal en een paar minuten later kwam het bruidspaar binnen. Er was een grote opkomst wat natuurlijk altijd leuk is om te zien. Een half uurtje later waren Evelien en Ronald getrouwd en was het tijd voor felicitaties en een heerlijke zebra-taart. Tijdens de receptie maakten we nog een aantal portretten en groepsfoto’s waarna we konden beginnen aan het tweede deel van de shoot.

  Evelien en Ronald hadden het mooiste voor het laatst bewaard, een vervallen steenfabriek die in de buurt van het water stond. We besloten eerst gebruik te maken van het wijdse uitzicht. Toen we een stijl paadje af moesten lopen en iedereen bezorgd naar Evelien keek, was zij nog eerder beneden dan wij! Inmiddels had ze een aantal behoorlijke vlekken in haar jurk, maar dat kon haar niet meer deren: kom maar op met die foto’s. Door de heftige donkere lucht en tegelijkertijd alle zonneschijn, was het erg gaaf om foto’s te maken. Een beetje wind, een heerlijk bewegend bruidspaar en de warme zonnestralen zorgden voor een fijne fotoshoot. Nadat we op deze plek klaar waren begon het ineens keihard te regenen. Evelien liep weer voorop de bult op en terwijl haar jurk steeds een beetje viezer werd, gaven we bijna de moeite op, want die regen bleef maar komen….

  Toch besloten we om even naar de steenfabriek te lopen en wat een geluk hadden we daar. Het was niet alleen een betoverende (voor fotografen dan ^^) locatie, maar de zon begon ook nog even te schijnen. Met heerlijk warm tegenlicht schoten we snel nog een aantal foto’s. Een half uurtje later zaten we weer in de auto, voldaan en met volle kaartjes. Het aperitief en het begin van het diner hebben we ook nog vastgelegd, gezien we nu nog mooi een paar portretten konden maken van de aanwezig zijnde gasten.

  Evelien & Ronald: wat een superbijzondere dag! We zijn op zoveel verschillende plekken geweest, wow. We wensen jullie een heerlijke vakantie toe. 

  2 Comments

  • Wesley nulens schreef:

   Hele mooie reportage M&M en een DIKKE pluim voor de bruid, je moet het toch maar doen met zo een mooi wit kleed :O

  • Janneke schreef:

   Je zou haast graag in de regen willen trouwen, jullie hebben er iets PRACHTIGS van gemaakt!

  Leave a comment