Dana & Koen | Thorn & Roermond

  Dana en Koen gingen trouwen in het Zuiden. Hun drukke agenda’s hadden gelukkig een plekje gevonden wanneer er getrouwd kon worden en wij zouden er bij zijn. De dag begon voor Dana in Nederweert bij het huis van haar ouders. Omdat we van te voren al uitgebreid contact hadden gehad, wist Dana dat het handig is om alvast alle spullen bij elkaar te leggen, zodat ik ze kan fotograferen. Toen ik beneden op zoek ging zag ik dus een mooie plek met de trouwkaart, huwelijkskaars, parfum en nog veel meer. De jurk hing boven in een klein kamertje, maar het was geen probleem om die even in de tuin op te hangen voor een mooi overzicht.

  Ramon was die ochtend bij Koen aanwezig. Toen Ramon arriveerde moest Koen zelfs nog douchen, dus Ramon kon rustig aan zijn spullen klaarleggen. Vervolgens werden de overige voorbereidingen vastgelegd. Ondertussen was ik bezig bij Dana die opgemaakt werd. Het doen van haar haren was relatief gemakkelijk, omdat ze een gigantische bos krullen heeft en die zijn zo mooi dat je er eigenlijk niet teveel aan moet zitten. Toen de jurk aan was begon het wachten. Koen stond al in de tuin, maar iedereen moest even een plekje vinden voordat Dana kon komen.
  Op het moment dat Koen en Dana elkaar hadden verwelkomd en natuurlijk ook elkaar een zoen hadden gegeven, kreeg Dana nog een kadootje. Koen had een prachtige ketting voor zijn bruid uitgezocht!
  De fotoshoot vond in Thorn plaats, een klein dorpje waar Ramon al een paar keer eerder geweest was. Gelukkig kende Ramon daarom ook een paar mooie plekjes en samen met de kennis van het bruidspaar begonnen we aan de foto’s. Omdat dit bruidspaar echt straalde en het ook nog eens mooi weer was, was de fotoshoot heerlijk om te doen. Binnen mum van tijd hadden we talloze foto’s gemaakt en was het eigenlijk al weer tijd om richting de kerk te gaan. Dit bruidspaar was eerder al voor de wet getrouwd en zou vandaag een kerkelijke inzegening krijgen. De ceremonie vond dan ook plaats bij het kerkje in Thorn, een mooi wit kerkje met prachtige versieringen. De dienst was bijzonder snel voorbij en een half uur later kon het bruidspaar dan ook buiten ontvangen worden door haar gasten. Met bellenblaas en duiven werd de ceremonie afgesloten.

  De volgende locatie waar we naartoe gingen was het Kasteeltje Hattem te Roermond. Dit lieve kasteeltje is een mooie locatie voor mensen die zowel binnen als buiten willen kunnen vertoeven. De receptie vond plaats en hier hebben wij een uitgebreide receptie gemaakt. Toen de receptie overging in het opfrismoment hebben Ramon en ik even kunnen genieten van een maaltijd. Het bruidspaar had dit voor ons geregeld, zonder dat we er iets van af wisten! Zodra we de heerlijke soep en club-sandwiches ophadden gingen we op zoek naar Dana en Koen, omdat we met het avondlicht graag nog een paar foto’s wilden maken. In tien minuten hebben we nog een paar portretfoto’s gemaakt waarna we weer naar binnen gingen. Nadat Ramon en ik nog een aantal groepsfoto’s gemaakt hadden, hebben we afscheid genomen van het gezelschap en was het tijd om weer naar Arnhem te gaan.

   

  Dana en Koen: wat zijn jullie fotogeniek en wat was het heerlijk om jullie dag vast te leggen! We wensen jullie een heerlijke vakantie toe, want die hebben jullie wel verdiend nu ;) 

  Leave a comment