Luciënne & Thijs | Nunspeet

    “Nee, liever niet met al die standaard plekjes in Elburg”. Luciënne was behoorlijk stellig in wat ze wel wilde qua fotoshoot en wat ze vooral ook niet wilde, dus we gingen op zoek naar een paar mooie locaties. De eerstgekozen locatie was de smederij van Thijs zijn familie waar we toch zeker een aantal foto’s moesten maken. Dit gebeurde dan ook natuurlijk. Nadat de voorbereidingen van die ochtend klaar waren, Thijs de polscorsage voor zijn bruid had opgehaald en dit bruidspaar elkaar in de tuin had “ontmoet” was het tijd voor de fotoshoot van drie uur. We begonnen dus bij de smederij, waarna we een klein stukje verderop nog bij een boerderij aan de slag gingen met de auto en de bijzondere omgeving. Vervolgens reden we richting de heide om daar eerst lekker te lunchen waarna we uiteraard hier ook foto’s gingen maken. Toen we hier klaar waren en alle dames eigenlijk wel klaar waren met de hoge prikkelende en kriebelende heide reden we een stukje verder waar een bijzonder open stuk bos was. We banjerden met het bruidspaar het veld in en op eens keek in naar Ramon: “stop! Er zit een spin op je mouw!”. Vervolgens keek ik maar even weg, want ik ben bijzonder bang voor spinnen. Ik liep naar het bruidspaar waar ik een nog veel grotere spin op de prachtige Modeca van Luciënne zag zitten. Met mijn 135mm f2.0 mepte ik de spin weg en konden we aan de slag met het hoge gras en de bijzondere bomen.

    Na de fotoshoot reden we terug naar het huis van de ouders van de bruid. Hier stond een lekker kopje koffie klaar met daarbij een assortiment van lekkere hapjes. Een klein uurtje later gingen we “in stoet” naar Het Koetshuis, een klein juweeltje vlakbij Hulshorst. De ceremonie begon vrijwel direct en twintig minuten later was dit superhippe stel getrouwd. De felicitaties en taart vonden plaats in de Frans-uitziende tuin van het koetshuis. Omdat het heerlijk zonnig was, was het goed vertoeven voor de gasten. We hebben hier een mooie sfeerimpressie gemaakt, waarna het bruidspaar richting het Hof van Hulshorst vertrok en wij naar huis gingen.

    Luciënne en Thijs: wat een heerlijke eigenzinnige dag en wat een prachtige locaties. Bedankt dat we onze creativiteit bij jullie kwijt konden ;)

    One comment

    Leave a comment