Kim & Rob | Rheden

  Kim en Rob komen uit Arnhem, net als wij. Hun trouwlocatie zou dan ook in de buurt zijn en ze kozen voor het prachtige Rhederoord. De gehele dag zou op deze locatie  plaatsvinden en dat was voor ons ook heerlijk rustig.

  De dag begon dus bij Rhederoord. Ramon ging op zoek naar Rob, terwijl ik alvast naar de kamer liep waar Kim zou verblijven. Boven aangekomen bleek dat ze al volop in de krulspelden zat en net opgemaakt werd. Het bijzondere was dat haar beste vriendin, uiteraard ook hier aanwezig, vorig jaar ook bij Rhederoord getrouwd was en dus volledig op de hoogte was van wat wel en niet kan bij deze locatie.

  Toen Rob en Kim elkaar zouden ‘ontmoeten’, liepen Kim en ik alvast naar het Koetshuis. Een kleine tien minuten later kwam Rob, met bolderkar en twee mooie kindjes. Het gezin kon elkaar even knuffelen, bewonderen en gedag zeggen en liep direct weer terug naar het hoofdgebouw. Hier stonden inmiddels alle gasten te wachten op de aankomst van het bruidspaar. Een kleine tien minuten later begon de ceremonie in de prachtige lichte zaal. Helaas was buiten trouwen net even iets te riskant in verband met het wisselvallige weer, maar omdat deze locatie grote ramen heeft was er voldoende licht.

  Toen de ceremonie voorbij was, was het tijd voor een heerlijke Mango-Vanilletaart. Ook werd er getoost met prosecco. Nadat iedereen elkaar had gefeliciteerd konden we aan de slag met de fotosessie. Het eerste kwartier was natuurlijk even voor de kinderen, maar nadat we het complete gezin hadden vastgelegd liepen we verder het bos in. Daarmee bedoelen we dan ook letterlijk dieper het bos in, omdat we juist de paden probeerden te vermijden. Hier krijg je helaas wel een beetje zompige schoenen van soms (sorry Kim!) en ook een donker randje aan de onderkant van de jurk, maar het voordeel is dat je bijzondere foto’s krijgt die gemaakt zijn op een niet allerdaagse plek. Kim en Rob hadden aangegeven dat ze wel even bij de koeien wilden kijken en wij dachten nog dat dat waarschijnlijk toch niet mogelijk zou zijn in verband met de hekken die overal te vinden was. Totdat Rob in de verte een hekje ontdekte en we dus serieus tussen de koeien stonden. Het mooie was dat ze langzaam steeds dichter bij het bruidspaar durfden te komen en zelfs even hun schuurpapiertongen lieten zien. Omdat het inmiddels al na vijf uur was, was het licht mooi zacht. Het was dan ook echt een genot om op zo’n locatie, met zulke toffe mensen een shoot te doen.

  Toen we klaar waren met de shoot hebben Ramon en ik nog een sfeerimpressie gemaakt van de barbecue. Alle gasten konden binnen aan tafels zitten en af en toe een lekker hapje ophalen. Op deze manier was het eten kakelvers, maar hadden ze dan wel weer zo’n mooie zaal met prachtig gedekte tafel. Zoals je al hoort zijn we behoorlijk fan van deze locatie ;)

  Kim & Rob (en kids): wat een heerlijke Septemberdag. Het was echt onwijs gaaf om met jullie op ontdekkingstocht te gaan bij deze locatie waar we toch al wat vaker zijn geweest. Bedankt dat we jullie dag mochten vastleggen en daarbij ook echt een plezierige middag hebben gehad!

  5 Comments

  • Rob & Kim schreef:

   Wow! Wat moeten Rob & ik hier nog over schrijven. Het overtreft onze verwachtingen. Zoals jullie weten verdwijn ik (Kim) zo snel mogelijk aan de andere kant van de camera. Toch hebben jullie ons fantastisch op de gevoelige plaat vastgelegd en hebben wij ons op ons gemak gevoeld. Nogmaals bedankt!

  • Engel van de Kamp schreef:

   Fantastische foto’s nu doet het wachten op de rest nog langer.

  • Manon Freriks schreef:

   Wat een prachtige foto’s, jullie zien er stralend uit en de kinderen zijn ook zoo schattig en mooi. Veel geluk gewenst voor jullie en jullie gezinnetje.

   Lieve groetjes, Manon Freriks

  • Jang-Lay schreef:

   Kim & Rob,
   Wat een prachtige reportage, zo lekker ongedwongen. Veel geluk samen.
   Groetjes, Jang-Lay

  • Daniela schreef:

   Lieve Kim en Rob,

   Wat een supermooie foto’s zeg! Toplokatie! Jullie hadden fantastisch weer zo te zien! Een late reactie maar heb de foto’s op mijn gemak bekeken. Heb er nu alle tijd voor haha.Wat een mooi bruidje ben je zeg! Erg leuk en bedankt dat ik de foto’s heb mogen bekijken. Jullie kijken zo gelukkig! Heel veel geluk en liefde toegewenst samen. Dikke kus Daantje

  Leave a comment