Susanne & Jeroen | Maarheeze

  Susanne en Jeroen hebben ons gevonden via een bruidspaar dat Ramon vorig jaar heeft vastgelegd. We zijn altijd extra trots op bruidspaar die ons via mond-tot-mond reclame vinden en toen we ontdekten dat het in dit geval ook nog eens om een superleuk stel ging waren we helemaal blij.

  De dag begon in het prachtig (door CM Jacqueline) ingerichte huis van Susanne en Jeroen. Omdat Susanne onze blog goed had bijgehouden wist ze dat het handig is om alle spullen alvast bij elkaar neer te leggen. Ik kon dus direct aan de slag met het vastleggen van de details. Ramon was inmiddels bij Jeroen gearriveerd die in het huis van een goede vriend verbleef. Beide locaties waren heerlijk licht voor ons.

  De First-Look vond plaats in de tuin. Alle gasten gingen in een halve kring staan en konden zo meegenieten van de ontmoeting van dit bruidspaar. Dit alles vond plaats in prachtig daglicht. Na enkele minuten vertrokken we richting de fotolocaties, wij in onze Panda en het bruidspaar in een erg gave Ford Mustang.

  De fotolocaties waren erg gevarieerd. We begonnen in een oude loods die mede door Conny Box geregeld was. We konden hier gebruik maken van talloze heerlijk vervallen plekjes. Het was soms even zoeken naar een plekje die schoon genoeg was om in te staan, maar toch waren we enorm blij met deze locatie. Vervolgens reden we naar de heide waar we nog een aantal foto’s in de natuur gemaakt hebben. Een stukje verderop stond nog een vogelkijkhuisje, een bankje en een zonnebloemenveld dus ook daar hebben we dankbaar gebruik van gemaakt. De trouwceremonie vond plaats bij kasteeltje Cranendonck, een mooie locatie met wederom een lichte zaal. Het begin van de ceremonie werd door de plaatselijke ambtenaar gedaan, maar na een introductie begon Mark van Leeuwen van Mooi Trouwen zijn ceremonie. Wat een prachtige invulling van dit moment! Mark heeft de eigenschap op een ceremonie heel persoonlijk en interactief te maken waardoor alle mensen het gevoel hebben echt onderdeel te zijn van dit moment. Hoewel het uiteindelijke ja-woord gesloten werd door de plaatselijke ambtenaar, was het erg bijzonder om Mark een keer aan het werk te zien. Ramon had hem al eerder aan het werk gezien (bij het bruidspaar dat onze naam had doorgegeven aan Susanne en Jeroen) en nu ben ik er eindelijk ook een keer bij geweest :)

  Toen de ceremonie klaar was reed het gehele gezelschap naar de bijzondere locatie “Bruisend“, een strandtent in de buurt van Best. Hier werd er getoost en taart gegeten en ook wij konden snel een cupcake naar binnen werken. Ramon ging alvast aan de slag met een same-day slideshow, terwijl ik de groepsfoto’s maakte en ook nog een paar minuutjes met het bruidspaar het strand opliep. Toen de barbecue begon en we een korte sfeerimpressie hadden was het tijd om te genieten van een heerlijke artiestenmaaltijd (geregeld door de bruid, waarvoor we erg dankbaar zijn ; ) en vervolgens reden we weer richting Arnhem.

   

  Susanne en Jeroen: wat een onwijs leuke dag! Heel erg bedankt voor de mooie samenwerking en jullie positieve reacties op de slideshow ;) We wensen jullie een heerlijke Hawaiiaanse vakantie toe.

  Adresjes van Susanne:

  Mijn jurk is van Linea Raffaelli en zowel de jurk en mijn accessoires, Jeroens pak en zijn schoenen hebben we gekocht bij Koonings Bruid en Bruidegon in Deurne.
  Mijn schoenen zijn van Luca Renzi en heb ik gekocht bij Van Loock in Zandhoven (België).
  Onze trouwringen heten ONE zijn ontworpen door Bas van Leeuwen en Mireille Meijs van Bloomming (designers uit Eindhoven, www.bloomming.com) en zijn speciaal voor ons gecustomized ;)

  2 Comments

  Leave a comment