Benny & Sanne | Kampen

  Benny en Sanne wonen in Kampen, nu heb ik (Hermine) een paar jaar in Kampen gewoond, dus het was superleuk om hier eindelijk een keer een reportage te maken. De ochtend begon voor ons op twee verschillende locaties, zodat we de voorbereidingen konden vastleggen. Toen het bruidspaar elkaar zag reden we naar het park van Kampen voor de foto’s. Omdat we met een goed uur klaar waren reden Ramon en ik alvast naar het stadhuis van Kampen.

  De zaal van dit stadhuis is heel bijzonder. Het is recentelijk volledig opgeknapt en volledig gemoderniseerd. Overal aan de wand zijn stukjes bladgoud bevestigd en ook de tafel waar de ambtenaar aan staat is volledig van bladgoud. We vonden het dan ook erg fijn om hier foto’s te maken, omdat er prachtig licht was.
  Toen de ceremonie afgelopen was ging het gezelschap naar Het Gemaal, een bijzondere locatie die niet zomaar geboekt kan worden door bruidsparen. Benny en Sanne hadden het toch voor elkaar gekregen en daarom konden ze de rest van hun trouwdag op deze locatie doorbrengen. Toen we aankwamen waren we direct blij verrast door de ligging, het uitzicht en het unieke karakter van deze plek. Benny en Sanne hadden alles prachtig versierd waardoor de locatie een mix werd van vintage-hip-vrolijk.

  Nadat de taart aangesneden was en de cupcakes op waren liep het gezelschap richting het water waar de heren van de Jolly Jumpers een demonstratie gaven. Omdat Benny en Sanne ook een actieve betrokkenheid hebben bij deze groep was het natuurlijk extra speciaal om een optreden te hebben op je eigen trouwdag. In het begin keek iedereen vrij verschrikt, omdat het leek alsof de mannen continu op elkaar vielen en er dingen mis gingen, maar vrij snel had iedereen door dat dit juist onderdeel is van hun professionaliteit. Halverwege werd Benny ook nog gevraagd om even mee te doen (uiteraard niet om te springen, want dat gaat lastig in je maatpak). Een klein half uurtje later begon de barbecue en hier hebben wij het eerste gedeelte nog van vastgelegd. Zodra Ramon en ik een mooie sfeerimpressie hadden, was het tijd om naar huis te gaan. Dit deden we uiteraard niet zonder eerst vijf mooie gehaakte bloemen aan te schaffen die de moeder van Sanne gemaakt had ten behoeve van Pink Ribbon.

  Benny & Sanne: inderdaad, we waren blij verrast door de springact van de heren! Daarnaast was jullie dag heerlijk om vast te leggen. We wensen jullie een te gek huwelijk toe! 

  2 Comments

  • Natalja schreef:

   Die foto met die katten is geweldig (net als alle andere foto’s eigenlijk ;))

  • Decor home schreef:

   i have been reading your blog for a while now, and i really do love your writing, i was wondering is there any way you can get updates for the latest article you post on email or even cell, Forgive my immaturity in this as i am really new to this internet stuff

  Leave a comment