Bruidsfotografie Rotterdam & Essen (België) | Jennifer & Arjan

  Een destination wedding! Nou ja, wederom niet een ‘echte’ destinationwedding, maar we zijn wel over de grens geweest. Afgelopen vrijdag zijn Jennifer en Arjan getrouwd en daar waren wij bij. Dit bruidspaar had ons via internet gevonden en het grappige was dat vrijwel de hele bruiloft via het internet is samengesteld. Jennifer was een tijd lang bezig geweest met allemaal leuke adresjes te verzamelen en zo had ze fotografen uit Nederland, trouwkaarten uit Zuid-Afrika en een trouwschaaltje uit Amerika!

  De dag begon in het huis van Jennifer en Arjan waar Ramon en ik de voorbereidingen van de bruid hebben vastgelegd. Jennifer verwelkomde ons met een enthousiast “wat heerlijk dat jullie ook al zo vroeg zijn!” en vervolgens kregen we een lekker kopje cappuccino. De bruid liep weer naar boven om lekker verder te tutten met haar zus en daarom bleef Ramon beneden om de details vast te leggen, zodat ik boven alle voorpret kon vastleggen. Via Etsy.com (we lijken haast wel deze site te sponsoren!) had Jennifer een te gek schaaltje voor de ringen geregeld. Toen Jennifer haar ouders ook arriveerden was het tijd om de jurk aan te trekken. Jennifer had een prachtige Cymbeline uitgezocht die ik natuurlijk al uitgebreid op de foto had staan.

  Toen Arjan kwam zagen hij en zijn bruid elkaar in de tuin. Op deze manier kon iedereen lekker meekijken en hadden wij weer goed licht en voldoende ruimte om ze mooi vast te leggen. We stapten een kwartier later in de auto om richting Lommerijk te Rotterdam te rijden. Deze nautisch georiënteerde locatie was de plek waar Jennifer & Arjan elkaar het jawoord wilden geven. Na de ceremonie was het direct ook tijd voor een heerlijke hight-tea. Jennifer had voor elke gast (inclusief ons!) een handgeschreven kaartje neergelegd, zodat iedereen op een bijzonder persoonlijke manier bedankt werd voor zijn of haar komst. Voor de kinderen had ze kleurpotloden en tekenboeken samengesteld. De high-tea was in een prachtige lichte zaal van Lommerijk, zodat Ramon en ik mooie portretten konden maken van de gasten. Ondertussen aten we natuurlijk ook een hapje mee van al het lekkers. De groepsfoto stelden we uit tot de middag, omdat het helaas erg hard aan het regenen was.

  In de vroege middag reden we naar de dinerlocatie, namelijk het prachtige landhuis van Jennifer haar ouders. Omdat deze locatie net over de grens van België lag hadden Ramon en ik weer een heerlijke internationale bruiloft. In en om het huis hebben we een uur lang talloze mooie plekjes gevonden voor de fotoshoot. Inmiddels was de zon ook tevoorschijn gekomen. Omdat het huis zo prachtig ingericht is hebben we ook dankbaar gebruik gemaakt van enkele plekjes binnen. Na de fotoshoot druppelden langzaam maar zeker de gasten binnen, zodat binnen mum van tijd de achtertuin gevuld was met een bont gezelschap. De avond werd gevuld door live-cooking met heerlijke Italiaanse gerechten en nadat wij een korte sfeerimpressie hadden reden we weer richting Nederland.

  Jennifer en Arjan: wat een fantastische dag en wat hebben jullie alles mooi samengesteld! Het was met recht een bruiloft met Amerikaanse flair. Een heerlijk samenspel van witte en juist kleurrijke tinten, heerlijk! We hopen dat jullie nu lekker uit kunnen rusten en nog talloze te gekke crimi’s zullen kijken samen ;) 

  6 Comments

  Leave a comment