Vera & Patrick | Arnhem en Doorwerth

  Wanneer je bij een kasteel gaat trouwen, wil je natuurlijk wel ook echt het kasteel kunnen zien. Vera en Patrick waren erg te spreken over kasteel Doorwerth en wilden hier zelfs buiten trouwen! Uiteraard waren wij hier erg blij mee, omdat kasteel Doorwerth van binnen relatief donker is. Nu bleek dat er aan het begin van de week nog 80% kans op regen was, maar dat namen ze even op de koop toe.

  We begonnen onze reportage bij de bruid en de bruidegom in Arnhem die, zoals vaak gebeurt, afzonderlijk van elkaar hun voorbereidingen deden. Vera was net klaar met haar make-up en haren en dus kon ik direct een aantal detailshots maken en uiteraard ook de jurk bewonderen. Ramon was ondertussen bij Patrick aanwezig die al bijna helemaal aangekleed was. Toen de jurk aanging werd Vera geholpen door haar moeder en binnen mum van tijd was ze klaar. Ondertussen reden Suzanne-Naomi de videografe en ik alvast naar de locatie waar Patrick en Vera elkaar zouden zien. Hier stond Ramon al helemaal klaar, zodat we direct konden beginnen met de “first-look”, een Amerikaanse term voor het moment waarop het bruidspaar elkaar voor het eerst ziet, maar dan wel op een mooie locatie. Vera en Patrick kozen voor Park Angerenstein waar ze direct ook foto’s wilden laten maken. Vervolgens reden we naar hun nieuwe huis dat een eindje verderop stond in Arnhem. In dit totaal kale huis konden we enkele foto’s maken die eigenlijk best wel uniek zijn ;)

  De ceremonie begon een uurtje later. Toen iedereen op zijn plek zat kon het bruidspaar genieten van de uitgebreide ceremonie. Het weer bleek subliem, dus de gehele ceremonie was buiten. Langzaam aan zag je de gasten steeds warmer worden, maar gelukkig kreeg iedereen direct na de dienst een lekker glaasje prosecco. Vervolgens was het tijd voor de groepsfoto die we vanzelfsprekend met het kasteel op de achtergrond maakten. Nadat we een korte middagshoot hadden gedaan was het tijd voor de receptie. We hebben vervolgens tot het begin van de barbecue foto’s gemaakt waarna het voor ons tijd was om weer naar huis te gaan.

  Vera en Patrick: eindelijk was dan jullie dag. Wat een bijzonder geluk met het weer en wat was de locatie mooi aangekleed! We wensen jullie al het goede toe. 

  2 Comments

  Leave a comment