Loveshoot Pauline & Kasper | Oldebroek

  Afgelopen maandag was het tijd voor de Loveshoot van Pauline en Kasper. Dit te gekke paar gaat volgend jaar pas trouwen, maar wilde graag in de zomer alvast een Loveshoot. Omdat ze inmiddels Weddingplanner Vivian ter Huurne van “het Bruidsmeisje” ingeschakeld hadden, werd het zelfs een gestylede shoot. Dit bruidspaar was erg enthousiast over vintage en dus hebben we een vintagesetting, met vintagespullen en vintagekleding samengesteld. Alle styling is gedaan door Pauline en begeleid door Vivian (en een heel klein beetje ook door Kasper ; ). Pauline haar make-up en haar is gedaan door Liesbeth Dubelaar.

  Vintage Styled Loveshoot-comp

  Het eerste deel van de shoot vond plaats bij Fruittuin Verbeek in Oldebroek. Deze te gekke plek heeft niet alleen een appelboomgaard, maar er zijn ook peren, perziken en kersen te vinden! Daarnaast is er een grote tuin aanwezig waarin we natuurlijk ook een aantal foto’s gemaakt hebben. Ook bleek de locatie erg flexibel, want het bruidspaar had zondag opgebeld voor informatie en we konden maandag direct al terecht. Het was ook geen probleem dat dit buiten sluitingstijd was.

  Op de laatste foto zien we Vivian ter Huurne (styling en planning), Liesbeth Dubelaar (make-up en haren) en Pauline (bride-to-be en main-stylist van deze shoot). Jeroen Diks, van www.rebelfilm.nl , heeft videobeelden gemaakt, dus binnenkort zal er ook een promo-filmpje verschijnen : ) Mocht je nu ook geïntereseerd zijn in een Loveshoot dan kun je hier meer informatie vinden.

  Vintage Styled Loveshoot-002

  Vintage Styled Loveshoot-comp2

  Vintage Styled Loveshoot-003

  Vintage Styled Loveshoot-007

  Vintage Styled Loveshoot-008

  Vintage Styled Loveshoot-011

  Vintage Styled Loveshoot-comp3

  Vintage Styled Loveshoot-013

  Vintage Styled Loveshoot-016

  Vintage Styled Loveshoot-018

  Vintage Styled Loveshoot-019

  Vintage Styled Loveshoot-023

  Vintage Styled Loveshoot-comp4

  Vintage Styled Loveshoot-024

  Vintage Styled Loveshoot-comp5

  Vintage Styled Loveshoot-027

  Vintage Styled Loveshoot-035

  Vintage Styled Loveshoot-036

  Vintage Styled Loveshoot-037

  Vintage Styled Loveshoot-038

  Vintage Styled Loveshoot-comp6

  Vintage Styled Loveshoot-043

  Vintage Styled Loveshoot-045

  Vintage Styled Loveshoot-046

  Vintage Styled Loveshoot-047

  Vintage Styled Loveshoot-049

  Vintage Styled Loveshoot-052

  Vintage Styled Loveshoot-053

  Vintage Styled Loveshoot-057

  Vintage Styled Loveshoot-060

  9 Comments

  • anouschka schreef:

   superleuke serie!

  • Robbie Veldwijk schreef:

   Is weer een prima serie! Vooral het tweede gedeelte zoals ik ook op twitter al voorbij zag komen. Gaat lekker dacht ik zo!

  • Rensemens schreef:

   God damn, wat zijn ze prachtig!! Zowel het stel als natuurljik…jouw shoot. Echt helemaal te gek en mijn collega die over mijn schouder meekijkt weet ook niet wat hij ziet… Xxxxx

  • Karin schreef:

   Wouw, wat gaaf gedaan! Superstyling, geweldige locatie en een prachtig stel. En jullie hebben het weer helemaal waanzinnig vastgelegd. Erg mooi!

  • hans schreef:

   Echt supergaaf

  • toevalligepassant schreef:

   wat een onwijs sexy mevrouw :)

  • Splinter schreef:

   Oogt goed dit setje! I’m living up to the moment birds. X!

  • […] LOVE SHOOT: Pauline & Kasper 19 september 2011 Mijn hart maakte een sprongetje van vreugde toen ik de foto’s van deze LOVE SHOOT zag op de website van Mon&Mine. YES! Een shoot met geweldige styling in een appelboomgaard. Wat ontzettend origineel. Dus vandaag geen inspiratie uit Amerika, maar een Hollandse boomgaard! Styling en thema zijn bedacht, gemaakt en aangekleed door Pauline en haar verloofde met veel enthousiasme, tips en een beetje hulp van hun ceremoniemeester Vivian van Het Bruidsmeisje. Liesbeth Dubbelaar heeft de haren en visagie verzorgd. Dit alles geeft een prachtig resultaat. Pauline & Kasper hebben al een geweldig team van leveranciers om zich heen voor hun bruiloft volgend jaar. Heel veel plezier bij de voorbereidingen! Pauline schrijft: De inspiratie voor het appel thema komt voor uit onze gedeelde liefde voor alles wat met appels te maken heeft, gecombineerd met onze passie voor prachtige vintage details zoals je op veel Amerikaanse blogs ziet. De appelboomgaard heb ik ook zelf gezocht en benaderd, gelukkig wilden zij mee werken! Alle spulletjes heb ik langzaam bij elkaar verzameld, sommige dingen zijn antiek, sommige komen van de kringloop zoals de stoeltjes, die hebben we zelf opgeknapt :) Ik had een hele boel details in mijn hoofd en zo heb ik een lijstje gemaakt en ben die eigenlijk gewoon af gaan werken, struinend door verschillende winkels. Ik wilde een mooi boeketje van astilbe, en gipskruit voor in de melkkan (als vaas). Ook heb ik onze kleding uitgezocht en afgestemd op de verschillende thema’s en locaties. Fotocredit: Mon&Mine Als je nog meer foto’s van deze LOVE SHOOT wil bekijken, dan moet je even naar de site van de fotografen Mon&Mine. […]

  Leave a comment