Bruidsfotografie Rotterdam | Willeke & Bendix

complatie51

Dat het Hotel New York een te gekke en beetje vintage locatie zou zijn om te trouwen wisten wij al wel. We waren nog niet binnen geweest, maar we hadden grootse verhalen gehoord. Maar dat Speedboattaxi’s eigenlijk best heel erg gaaf waren, dat wisten we nog niet! Een paar dagen geleden gingen Willeke en Bendix trouwen. Toen ze een paar  maanden terug bij ons langs kwamen voor ene kennismakingsgesprek, merkten we direct al dat hun dag heerlijk rustig zou verlopen. We moesten in de ochtend dan wel van Den Haag naar Rotterdam rijden (waar er altijd file is), maar op zich was de rest van de dag heerlijk relaxed. Toen we de auto bij de Erasmusbrug geparkeerd hadden gingen we lopend naar Hotel New York. Omdat het verbazingwekkend mooi weer was, was dit geen probleem. Vervolgens kwamen Willeke en Bendix aan middels een te gekke MG.

Toen iedereen plaats had genomen in de Balszaal van Hotel New York was het tijd voor de ceremonie. Na een paar minuten mocht het bruidspaar al gaan staan voor het officieele ja-woord. Vervolgens werd er nog iets persoonlijks verteld waarna het tijd was voor tekenen. Na afloop liep iedereen naar de bibliotheek om daar te feliciteren en een hapje en een drankje te nemen. Wat inmiddels opvallend was is dat dit bruidspaar een, door Bendix ontworpen, trouwlogo had. Dit logo kwam gedurende de dag overal terug. Zo ook op de bruidstaart.

Vervolgens brak het moment aan dat we groepsfoto’s gingen maken. Dit was relatief snel voorbij waarna de gasten middels speedboottaxi’s naar ‘de overkant’ gebracht werden. Hier verzamelde iedereen zich waarna we verder liepen naar diner- en feestlocatie ‘Prachtig’. Het diner begon direct al en tussendoor waren er een paar onderbrekingen voor stukjes. Na afloop van het heerlijke diner liepen we richting de Scots International Church die op tien minuten lopen vanaf ‘Prachtig’ was. Toen de dienst afgelopen was hebben we nog een half uurtje foto’s gemaakt van het bruidspaar dat naar buiten kwam en toen was het tijd om naar Arnhem te rijden.

bruidsfotografie den haag 001

complatie5

bruidsfotografie den haag 006

bruidsfotografie den haag 007

bruidsfotografie den haag 008

bruidsfotografie den haag 028

complatie22

bruidsfotografie den haag 009

bruidsfotografie den haag 012

bruidsfotografie den haag 013

bruidsfotografie den haag 014

bruidsfotografie den haag 015

bruidsfotografie den haag 017

bruidsfotografie den haag 021

bruidsfotografie den haag 019

bruidsfotografie den haag 026complatie32

bruidsfotografie den haag 029

bruidsfotografie den haag 031

bruidsfotografie den haag 032

Tussendoor hadden we een kleine 10 minuten de tijd om een minishoot te doen met het bruidspaar. Omdat Hotel New York een behoorlijk fotogenieke locatie is, was dit gelukkig niet een al te lastige opgave ; )

bruidsfotografie den haag 035

bruidsfotografie den haag 036

bruidsfotografie den haag 038

bruidsfotografie den haag 039

En daar zijn ze dan: de watertaxi’s! Wij hadden niet verwacht dat ze zo snel zouden gaan en als bruidspaar zijnde krijg je natuurlijk een extra mooie minirondleiding langs de tofste plekjes van Rotterdam.

bruidsfotografie den haag 040

bruidsfotografie den haag 041

bruidsfotografie den haag 042

bruidsfotografie den haag 043

bruidsfotografie den haag 045

bruidsfotografie den haag 050

bruidsfotografie den haag 051

complatie6

bruidsfotografie den haag 052

bruidsfotografie den haag 053

bruidsfotografie den haag 047

bruidsfotografie den haag 054

bruidsfotografie den haag 056

bruidsfotografie den haag 055

bruidsfotografie den haag 057

bruidsfotografie den haag 059

complatie7

De kerkdienst werd begeleid door een pianist, een violiste en een prachtig zingende vriendin van Willeke. Helemaal te gek om zo persoonlijk je dienst te kunnen invullen.

bruidsfotografie den haag 062

bruidsfotografie den haag 065

bruidsfotografie den haag 066

Bendix & Willeke: wat een heerlijke dag en wat hebben we geluk gehad met het weer! We wensen jullie een heerlijke tijd toe in het Zuiden en zijn benieuwd naar jullie reacties ;)

Bekijk meer van ons werk als Bruidsfotograaf Rotterdam.

Zin om meer weg te dromen? Bekijk dan deze blogs: