Bruidsfotografie Rheden en Wageningen | Gerdo & Syreeta

  De afgelopen weken heb ik intensief gemaild met de prachtige bruid Syreeta. Het idee was om de dag helemaal super geordend op papier te krijgen en dat is nog gelukt ook! Toen ik twee weken voor de bruiloft ook een paar mailtjes kreeg van Barbara de ceremoniemeester wist ik het zeker: dit gaat een goed georganiseerde dag worden ;)

  Syreeta was die ochtend aanwezig in het huis van haar ouders. Dit prachtige huis stond net buiten Wageningen op een prachtige plek met in de achtertuin een gigantische vijver, een weiland met paardenbloemen én een minibos tot hun beschikking. We wisten direct waar we de familiefoto’s zouden maken. Inmiddels was ik bij de voorbereidingen van Syreeta aanwezig. Haar trouwjurk hing al op een hangertje te wachten. Toen ik een aantal foto’s van haar schoentjes gemaakt had was het dan echt tijd voor het aankleden. Een kwartiertje later stond Gerdo al voor de deur. Omdat dit huis een prachtige trappenpartij heeft besloten we om Ramon vanaf beneden foto’s te laten maken, terwijl ik van bovenaf een aantal overzichten maakte.

  De groepsfoto’s werden vervolgens in de tuin gemaakt. Vervolgens besloten we om ook nog een kwartiertje foto’s te maken met Gerdo en Syreeta, omdat dit echt een unieke plek was. Daarna liep iedereen weer richting het huis waar een heerlijke Italiaanse mini-buffet aanwezig was. Een half uur later zaten we in de auto om naar Rhederoord te gaan. Bij Rhederoord hebben we zowel binnen als buiten foto’s gemaakt. Na een uur liep het bruidspaar naar de afgesproken plek waar ze wachtten tot alle gasten klaar waren voor het ontvangt. Terwijl iedereen naar de oprijlaan keek omdat ze een grote auto verwachtten kwamen Syreeta en Gerdo op een bakfiets naar de ingang gefietst. Gerdo had wel een zetje nodig, want het bleek dat de combinatie grind en bakfiets relatief zwaar was.

  Vervolgens vond de ceremonie plaats in een van de prachtige zalen van Rhederoord. De buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand vertelde haar verhaal waarna het bruidspaar elkaar ook nog eens trouwgeloften deed. Na de ceremonie was het tijd voor taart, bubbels en felicitaties.

  Toen de receptiegasten vertrokken waren ging het trouwgezelschap naar een nieuwe zaal. In deze zaal vond een verrassingsactiviteit plaats, namelijk een Salsa Workshop van Salsa in One Day. Ik had niet verwacht dat een dansleraar zoveel mensen zo snel in beweging kon krijgen. Een uur later was vrijwel iedereen heerlijk aan het dansen. Talloze blije en gelukkige mensen, prachtige ondergaande zon en een gelukkig bruidspaar… wij genoten. Na de workshop konden de gasten zich even opfrissen waarna het diner begon. Hier hebben we nog enkele sfeerfoto’s gemaakt waarna Ramon en ik moe maar voldaan in de auto stapten.

  Syreeta & Gerdo: wat zijn jullie prachtig om te fotograferen! Jullie dag was echt perfect, zonlicht, prachtige kleuren, mooie locaties, blije mensen en zo’n fotogeniek bruidspaar! We hopen dat jullie een heerlijke vakantie zullen hebben en kijken uit naar het maken van jullie trouwalbum.

  Trouwjurk: Marylise

  Bruidschoenen: Pink

  Trouwpak: Sabato Russo

  Trouwlocatie: Rhederoord

  Bekijk meer stellen die gingen trouwen bij Landgoed Rhederoord

  13 Comments

  • Mark schreef:

   Die met die weerspiegeling is goed gezien en knap gemaakt zeg!

  • Ramon Snellink schreef:

   Bedankt! Psst, het geheim: een spiegel in de woonkamer :)

  • Dennis schreef:

   Wow, erg mooie serie. Doet me denken aan Jasmine Star! Complimenten.

  • Willem en Linda schreef:

   Wat een prachtige foto’s! Echt een mooie weergave van hoe jullie dag was!

  • Hilde en Stefan schreef:

   Zo, dit zijn echt de mooiste foto’s die we ooit hebben gezien! Gaan we zeker onthouden ;-)

  • Jolanda schreef:

   Zo mooi weer! Is het al augustus??? ;-)

  • Syreeta & Gerdo schreef:

   Wij fotogeniek?! Nou: volgens ons zijn jullie gewoon onwijs goed! Hartstikke bedankt voor deze geweldige foto’s en tot snel voor het maken van het album!

  • Marre en Raoul schreef:

   Wat een prachtige foto’s, heel veel foto’s zijn perfect gevonden. Een oog voor compositie!
   We zullen jullie zeker in het achterhoofd houden als wij nog eens van plan waren te trouwen ;)

  • Nydelige bilder Moniek! Du er utrolig flink!

  • Ramona. schreef:

   Echt super foto’s! Mijn favoriete zijn toch echt die ene van dat Gerdo in de spiegel wordt gefotografeerd en dat jullie met paardenbloemen op de achtergrond staan!!:D

  • Erika schreef:

   Wauw, ze zijn echt SUPER MOOI!! Ik vind die op de trap (en die dat je bovenaan de trap staat Syreeta!) het mooiste… Nagenieten zal zo zeker lukken. Lfs, Erika

  • Hilde Eyckmans schreef:

   supermooie set met een stel knappe mensen en jullie hadden gelukkig ook het weer en de locaties mee!

  • Nieuw voorbeeldalbum van FINAO! | Bruidsfotografie Mon et Mine - bruidsfotograaf / fotografie voor bruiloft / huwelijk / trouwen schreef:

   […] Syreeta & Gerdo […]

  Leave a comment