Mon et Mine in de Media III

Elke maand maken we een klein overzicht van de blogs waar we deze maand zijn verschenen. Hierbij dus een aantal blogs : )

jitterbug

Een tijdje geleden zag ik via Twitter dat er eindelijk iets gedaan wordt met Vintage in Nederland. Nicola van Jitterbug.nl is een website begonnen met daarop talloze blogposts over vintage. Niet alleen vintage zoals dat gedaan wordt in Amerika, maar ook juist vintage in Nederland! Ze vroeg ons of wij ook een vintage bruiloft reportage hadden gedaan en ik kon haar een blij mailtje terug sturen met “ja!” Vorig jaar zijn Stephanie en Mark getrouwd en hun dag had talloze kleine bijzondere details. Zo hadden ze een te gek VW-busje, een aantal oude koffers, een prachtige ‘family-heirloom’ en nog veel meer. Mochten jullie op zoek zijn naar leuke vintagedingetjes voor jullie eigen bruiloft, dan kun je deze ook huren bij Nicola!

Schermafbeelding 2011 03 22 om 08.38.13

Een tijdje geleden hadden wij ons al opgegeven als sponsor van Fromfraai. Nu had ik daarvoor al veel contact met Marte en wat helemaal leuk was is dat wij via haar website een bruidspaar blij hebben kunnen maken! Kim en Jaap vonden ons via deze weblog en zaten een paar weken later bij ons op de bank voor een kennismakingsgesprek. Hun bruiloft was afgelopen Oktober al, maar nu stond uiteindelijk hun blogpost (met nog meer foto’s dan op onze eigen blog) online.

 

Schermafbeelding 2011 03 22 om 08.36.58Tja en dan zie je ineens via RSS dat je op Arnhems Meisje staat! Totaal onverwachts openden we een blogpost over Lucky Girls en zagen daar Karin en Emiel staan! Niet geheel verwonderlijk natuurlijk, omdat Karins te gekke paarse jurk bij Assepoester vandaan kwam, maar toch! Arnhems Meisje weet ons elke keer weer heerlijk te verassen met haar scherpzinnige en übercoole blogposts.

Natuurlijk zijn we onze BFA nominatie in het Bruid & Bruidegom Magazine niet vergeten!

Scan20006

Zin om meer weg te dromen? Bekijk dan deze blogs: