Mon et Mine in de Media II

Zoals we al eerder hebben gedaan, geven we hier weer een overzicht van de plekken waar Ramon en ik vorige maand allemaal te zien waren ; )

Schermafbeelding 2011 02 22 om 11.42.46

Fromfraai:

Sinds kort zijn Ramon en ik officieel ‘sponsor’ van Fromfraai , het blog van Marte. We hebben haar een tijdje geleden gevraagd of we niet een banner mochten plaatsen op haar blog en ze was superenthousiast meteen. Marte schrijft in een blogpost over ons:

“Vandaag is een mooie dag! Want Hermine en Ramon, van Mon et Mine Bruiloftsfotografie, zijn vanaf vandaag officiele sponsors van Fromfraai. Kijk maar even snel naar opzij, naar hun advertentie. En dat maakt me heel erg gelukkig. Ten eerste: fromfraai is weer een stapje volwassener! En ten tweede: Mon et Mine zijn een fantastisch, jong, gemotiveerd bedrijf; wat wil je nog meer van een sponsor?”

Schermafbeelding 2011 02 22 om 11.48.33

Wedspiration:

Vorige maand konden we al, trots als we zijn, vermelden dat we nu officieel genoemd worden op Wedspiration, de blog van ceremoniemeesters Van der Lelij. Nu zijn we zelfs geplaatst met de reportage van Hedwig en Henk-Reijer. Een deel van haar post is hierboven al te lezen ; ) Ook heeft Joanne deze week een paar van onze NTBO-bijeenkomstfoto’s laten zien ;)

Schermafbeelding 2011 02 22 om 11.48.03

The Perfect Wedding:

We hebben al vaker op The Perfect Wedding gestaan, maar een tijdje geleden kregen we een mailtje van Britt met de vraag of ze onze reportage van Hanneke en Bart mochten plaatsen. Geen probleem natuurlijk, graag zelfs! Britt schrijft:

“De foto’s, zoals je kunt zien, zijn echt geweldig. Ze hadden voor de reportage regenlaarzen meegenomen. Heel handig, aangezien het die dag zou gaan regenen. Ook een leuk detail, aangezien Bart boer is. Mijn complimenten voor Mon et Mine. Wat een spontane, vrolijke en persoonlijke foto’s!”

Daarnaast hebben we ook nog een mention gekregen bij een te gekke blogpost over Amerikaanse fotografie.

Arnhems Meisje:

Arnhems Meisje, werkzaam bij de bijzonder te gekke bruidsmodezaak Assepoester, heeft ons wederom genoemd deze maand. Wij zijn daar altijd superblij mee natuurlijk, dus hierbij een mention terug ^^

Schermafbeelding 2011 02 22 om 12.07.45

Leather Craftsmen:

Gisteren ontdekten we dat we ook op de voorpagina van Leather Craftsmen staan! We hebben vorige week een filmpje gemaakt van ons nieuwe trouwalbum en dat filmpje natuurlijk doorgestuurd naar onze drukker. Deze heeft nu dus dit filmpje op hun voorpagina staan en dat is een gigantische eer voor ons ;) Ons filmpje wordt zelfs beschreven als “COOL IDEA” : )

Overig:

Ook zullen een aantal van onze foto’s gebruikt worden in een flyer van Shirley Pisano, weddingplanster van Bloom Wedding. Daarnaast zullen een paar foto’s te zien zijn in de nieuwsbrief van The Perfect Wedding. Last but not least zullen jullie een aantal van onze foto’s terug kunnen zien op de nieuwe website van Het Bruidsmeisje (blog is nog niet online ; ).

Zin om meer weg te dromen? Bekijk dan deze blogs: