“Mon et Mine in de Media”

IMG 3270

Vanaf nu gaan Ramon en ik elke maand een overzichtje geven van “Mon et Mine in de Media”. We willen jullie graag laten zien met wie we allemaal contacten hebben gelegd, dus vandaar dit overzicht. Veel plezier met kijken!

Schermafbeelding 2011 01 22 om 11.23.45

We worden steeds vaker genoemd op Arnhems Meisje, een blog geschreven door een van de medewerksters van Assepoester Arnhem. Nu zijn we sowieso al laaiend enthousiast over de bruidsmode die ze verkopen, maar deze blog is helemaal te gek! Ze hebben de afgelopen maand zomaar twee keer over ons geschreven!

In deze blogpost heeft de te gekke blogster ‘Arnhems Meisje’ een prachtstuk geschreven over bruidsfotografie. Volgens haar zou ieder bruidspaar goed moeten nadenken over hun ‘perfect match’ en daar zijn wij het natuurlijk helemaal mee eens! Een aantal dagen later schreef het Arnhems Meisje over  50 te gekke ideeën om je bruiloft mee aan te kleden. Drie keer raden wie genoemd werd bij “idee 13: Trouwvideo’s”… WIJ! We zijn het met haar eens dat weddingstories een enorme aanvulling kunnen zijn voor je trouwdag. Heerlijk na die tijd nog een keertje bekijken hoe de dag nu ook weer precies was. En dan niet van die ellenlange video’s,.. maar een trouwclip!

Zeer recentelijk is Arnhems Meisje ook begonnen met “Het Roze boekje” een boekje met daarin superveel leuke adressen die betrekking hebben op bruiloften. Wij staan hier ook in, met een hele lieve en hippe recentie :)

Schermafbeelding 2011 01 22 om 11.22.37

Chantal Buitendijk van het  superleuke blog “Hip je huwelijk in” en het hypercreatieve www.ringkussens.com vroeg ons een tijdje geleden een blog te schrijven over de verlovingsshoots die we tot nu toe hebben gedaan. Ze was op dat moment net bij ons thuis geweest, dus we hadden uitgebreid kennis gemaakt en wat een lieve dame, zo creatief, zo ondernemend! We hebben in deze blogpost talloze tips ‘n’ tricks gegeven, dus als jullie nog inspiratie nodig hebben voor je loveshoot, dan weet je waar je moet zijn ;) Chantal heeft op een gegeven moment zelf nog enkele tips uit de blogpost gehaald, zodat we jullie ook nog kunnen verassen met ideetjes.

Schermafbeelding 2011 01 22 om 10.42.35

En ten slotte staan we *tromgeroffel* ook nog op de weblog “Wedspiration” van ceremoniemeesters Van der Lelij!  We hebben er nog geen officiele blogpost, maar we worden inmiddels genoemd op hun fotografenlijst en daar kom je zeker niet zomaar in. Deze twee gepassioneerde professionals zijn erg actief in de trouwbranche. Ze richten zich op het hogere segment, met daarin de meest prachtig gestylde bruiloften. Na een lang telefoongesprek was het duidelijk, wij passen in hun straatje en gaan vermeld worden op hun weblog! Het is voor ons echt een eer om op dit blog genoemd te worden, omdat we nu tussen talloze stijlvolle, fotojournalistieke en ‘out of the box’-denkende fotografen staan. Helemaal geweldig dus ^^ Ze hebben trouwens nu ook een superleuke actie waarbij je een Bruid en Bruidegom kunt winnen!

Zin om meer weg te dromen? Bekijk dan deze blogs: