Workshop Zach & Jody Gray

    Fotocredit: Gray Photography

    Yes yes yes! Gisteren was het tijd voor de langverwachte workshop van Zach & Jody Gray van Gray Photography. Een aantal maanden geleden hadden we gehoord dat dit superbekende en talentvolle Amerikaanse fotografenduo naar Nederland zou komen en natuurlijk wilden wij bij een van hun workshops zijn! Deze workshop ging over het succesvol leiden van je eigen bedrijf en het eerste actiepunt, dat ik deze ochtend heb uitgevoerd, is het plannen van vrije tijd (maf he ; ) ! Om enthousiast te zijn en blijven over je bedrijf, moet je zo af en toe eens even afstand nemen, vandaar dat Ramon en ik in Juli op vakantie zullen gaan (locatie nog onbekend ; ). Daarnaast gaan we aan de slag met nieuwe ideetjes en grootse plannen, we kunnen niet wachten tot we alles uit kunnen voeren!

    Zach & Jody: wow! Your workshop was amazing ;) I loved the positive energy between you guys and I really think you are inspirational. I can’t wait to see you guys again and I’m sure that I will become a better photographer, businessperson and partner at the same time, thanks to your workshop!  Thanks for the inspiration, kindness and love.

    Leave a comment