Hedwig & Henk-Reijer | Bruidsfotografie in Arnhem

bruidsfotografie bruidsfotograaf arnhem

De laatste bruiloft die Ramon en ik in 2010 hebben vastgelegd, was de bruiloft van de prachtige bruid Hedwig en haar superaardige aanstaande, Henk-Reijer. Hun dag begon in het koude Veenendaal waar er nog steeds een dun laagje sneeuw lag. Ramon ging meteen door naar Henk-Reijer, terwijl ik richting het huis van Hedwig’s ouders ging. We waren allebei net op tijd om nog een aantal voorbereidingen vast te leggen, waarna het tijd was voor het ‘ophaalmoment’. Ik had net een paar foto’s gemaakt van het aandoen van de jurk, waarna de deurbel al ging! Direct na dit moment stapten we in de auto om bij het Openluchtmuseum van Arnhem foto’s te maken. Hier was het ontzettend drukt, omdat iedereen natuurlijk op een prachtig winterpark af kwam. Wij konden gelukkig direct doorlopen, omdat je als bruidspaar toch wel speciaal bent. We besloten om zoveel mogelijk de ge-eikte plekjes te vermijden. Natuurlijk heb je prachtige molens en bruggetjes in het Openluchtmuseum, maar het was ook wel eens leuk om in deze mooie setting wat apartere foto’s te maken. Hier en daar stonden grote tonnen met vuur erin waar het bruidspaar dankbaar gebruik van maakte. Op deze plekken konden ze snel even opwarmen, terwijl wij een aantal detailfoto’s maakten van het bruidspaar en de trouwringen.
Toen we weer in Veenendaal aankwamen was het tijd voor een korte lunch met soep en broodjes. Hier konden Hedwig en Henk-Reijer weer even helemaal opwarmen en bijkomen, om daarna door te gaan naar het gemeentehuis van Veenendaal. Op deze locatie werd het burgerlijk huwelijk voltrokken in een gigantische zaal met mooie blauwe muren. Het leuke van deze zaal was dat je ook vanaf een soort balkon foto’s kon maken, wat voor een nieuwe kijk op het bruidspaar zorgde.

Na het gemeentehuis was er tijd om enkele groepsfoto’s te maken. Omdat het nogal koud was, besloten we om dit zo snel mogelijk te doen. Vervolgens reden we naar de gezellig aanklede receptielocatie “La Montagne” in Rheden. Hier hebben we het aansnijden van de taart vastgelegd en uiteraard ook enkele sfeerfoto’s en vervolgens was het alweer tijd om naar huis te gaan.

Hedwig & Henk-Reijer: wat een koude dag, maar wat een geluk met die kleine zonnestraaltjes in de ochtend! Het was heerlijk om met jullie rond te lopen in dat prachtige openluchtmuseum. We wensen jullie al het goede toe ;)

bruidsfotografie bruidsfotograaf arnhem

bruidsfotografie bruidsfotograaf arnhem

bruidsfotografie bruidsfotograaf arnhem

bruidsfotografie bruidsfotograaf arnhem

bruidsfotografie bruidsfotograaf arnhem

bruidsfotografie bruidsfotograaf arnhem

bruidsfotografie bruidsfotograaf arnhem

bruidsfotografie bruidsfotograaf arnhem

bruidsfotografie bruidsfotograaf arnhem

bruidsfotografie bruidsfotograaf arnhem

bruidsfotografie bruidsfotograaf arnhem

bruidsfotografie bruidsfotograaf arnhem

bruidsfotografie bruidsfotograaf arnhem

bruidsfotografie bruidsfotograaf arnhem

Zin om meer weg te dromen? Bekijk dan deze blogs: