Hedwig & Henk-Reijer | Bruidsfotografie in Arnhem

  bruidsfotografie bruidsfotograaf arnhem

  De laatste bruiloft die Ramon en ik in 2010 hebben vastgelegd, was de bruiloft van de prachtige bruid Hedwig en haar superaardige aanstaande, Henk-Reijer. Hun dag begon in het koude Veenendaal waar er nog steeds een dun laagje sneeuw lag. Ramon ging meteen door naar Henk-Reijer, terwijl ik richting het huis van Hedwig’s ouders ging. We waren allebei net op tijd om nog een aantal voorbereidingen vast te leggen, waarna het tijd was voor het ‘ophaalmoment’. Ik had net een paar foto’s gemaakt van het aandoen van de jurk, waarna de deurbel al ging! Direct na dit moment stapten we in de auto om bij het Openluchtmuseum van Arnhem foto’s te maken. Hier was het ontzettend drukt, omdat iedereen natuurlijk op een prachtig winterpark af kwam. Wij konden gelukkig direct doorlopen, omdat je als bruidspaar toch wel speciaal bent. We besloten om zoveel mogelijk de ge-eikte plekjes te vermijden. Natuurlijk heb je prachtige molens en bruggetjes in het Openluchtmuseum, maar het was ook wel eens leuk om in deze mooie setting wat apartere foto’s te maken. Hier en daar stonden grote tonnen met vuur erin waar het bruidspaar dankbaar gebruik van maakte. Op deze plekken konden ze snel even opwarmen, terwijl wij een aantal detailfoto’s maakten van het bruidspaar en de trouwringen.
  Toen we weer in Veenendaal aankwamen was het tijd voor een korte lunch met soep en broodjes. Hier konden Hedwig en Henk-Reijer weer even helemaal opwarmen en bijkomen, om daarna door te gaan naar het gemeentehuis van Veenendaal. Op deze locatie werd het burgerlijk huwelijk voltrokken in een gigantische zaal met mooie blauwe muren. Het leuke van deze zaal was dat je ook vanaf een soort balkon foto’s kon maken, wat voor een nieuwe kijk op het bruidspaar zorgde.

  Na het gemeentehuis was er tijd om enkele groepsfoto’s te maken. Omdat het nogal koud was, besloten we om dit zo snel mogelijk te doen. Vervolgens reden we naar de gezellig aanklede receptielocatie “La Montagne” in Rheden. Hier hebben we het aansnijden van de taart vastgelegd en uiteraard ook enkele sfeerfoto’s en vervolgens was het alweer tijd om naar huis te gaan.

  Hedwig & Henk-Reijer: wat een koude dag, maar wat een geluk met die kleine zonnestraaltjes in de ochtend! Het was heerlijk om met jullie rond te lopen in dat prachtige openluchtmuseum. We wensen jullie al het goede toe ;)

  bruidsfotografie bruidsfotograaf arnhem

  bruidsfotografie bruidsfotograaf arnhem

  bruidsfotografie bruidsfotograaf arnhem

  bruidsfotografie bruidsfotograaf arnhem

  bruidsfotografie bruidsfotograaf arnhem

  bruidsfotografie bruidsfotograaf arnhem

  bruidsfotografie bruidsfotograaf arnhem

  bruidsfotografie bruidsfotograaf arnhem

  bruidsfotografie bruidsfotograaf arnhem

  bruidsfotografie bruidsfotograaf arnhem

  bruidsfotografie bruidsfotograaf arnhem

  bruidsfotografie bruidsfotograaf arnhem

  bruidsfotografie bruidsfotograaf arnhem

  bruidsfotografie bruidsfotograaf arnhem

  11 Comments

  • Jennifer schreef:

   weer een super mooie serie foto’s van jullie – echt mooie winter sfeer vastgehouden.

  • Karen schreef:

   Mooi serie hoor!

  • Karen schreef:

   Mooie serie hoor!
   Heeft toch wel wat hè, die sneeuw!

  • mooie foto’s hoor
   die sneeuw heeft echt wat
   leek me wel koud zoveel foto’s buiten maken
   maar dat zag ik al bij het vuur haha!

   Gr. jordi

  • Ingrid van den Brink schreef:

   Wauw, wat een schitterende foto’s! Niet zo standaard, heel origineel en de liefde spat ervan af! Knap gedaan, hoor! (vooral ook met die kou…. blote schouders; brrr)

  • claudia en rob schreef:

   Mooie foto’s. Leuk he, die foto’s binnen krijgen! Echt momenten waarop je lekker nageniet met z’n tweetjes.
   Geniet ervan. Nu nog wachten op de rest;)

   Groetjes Rob en Claudia

  • Tweets die vermelden Hedwig & Henk-Reijer | Bruidsfotografie in Arnhem | Bruidsfotografie Mon et Mine - bruidsfotograaf / fotografie voor bruiloft / huwelijk / trouwen -- Topsy.com schreef:

   […] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door Marjolein. Marjolein heeft gezegd: RT @Openluchtmuseum: Prachtige winterse bruidsreportage van @monetmine in het Openluchtmuseum. Word helemaal warm van http://bit.ly/g8EVHp […]

  • Henk Rijstenberg schreef:

   Prachtige foto’s die de herinnering aan aan fantastische dag weer boven halen.
   Het geluk straalt er vanaf!
   Het leek me overigens wel errrrug koud, maar daar hadden jullie zeker geen last van.

   Pappa Rijstenberg

  • Corine Rijstenberg schreef:

   Wat zijn de foto’s mooi geworden!!
   De sneeuw kregen jullie er zomaar bij.
   Het is echt een dag om nooit te vergeten.Een orginele foto vond ik vooral die met de trouwringen. Die bij het vuur is ook grappig.
   En dan jij Hedwig bij de pegels… Ze zijn geweldig !! allemaal.

  • Benjamin Rijstenberg schreef:

   Aaahhh~!! Thet Cuties <3 =D
   Nice foto's =D they are lovely

  • What a cute couple and love the moments that you captured! So looking forward to meeting you this week!!!

  Leave a comment