Tanja & Maik | Bruidsfotografie in Rijswijk

  0

  De maand December bleek uiteindelijk superdruk te zijn, iets wat we niet helemaal verwacht hadden van te voren. Afgelopen week was het tijd voor de bruiloft van Tanja en Maik, wiens dag begon in Rijswijk. We hadden besloten om 2 uur te vroeg weg te rijden, in verband met de sneeuw en we waren uiteindelijk slechts een uur te vroeg aanwezig ;)
  De dag begon voor mij, Hermine, bij Tanja. Ramon was inmiddels naar de bruidegom gebracht, zodat hij zijn voorbereidingen kon vastleggen. Terwijl Ramon vrij rustig aan de slag was met de bruidegom, kon ik direct goed aan de slag, omdat Tanja’s haar, nagels en make-up gedaan werd. Na een uurtje was het tijd om het aankleden vast te leggen. In een piepklein slaapkamertje stond een etalage-pop met de bruidsjurk. Na het aankleden was het ook al direct tijd om naar beneden te gaan, omdat Maik al gearriveerd was. Direct na deze ontmoeting was het tijd voor een heerlijk gebakje en een warme kop thee. De familie was inmiddels ook al aanwezig.
  De gemeentelijke ceremonie vond plaats in het nieuwe gemeentehuis van Rijswijk. Direct na de ceremonie gingen we groepsfoto’s maken, wat erg grappig was om te doen, omdat er zo’n 25 cm sneeuw lag. Toen we hier klaar mee waren, gingen we met 5 man richting de reportage-locatie. Het was enorm koud, met name voor het bruidspaar en toch wilden ze buiten foto’s maken! De bruid trok lekkere warme laarzen aan en vervolgens gingen we een stukje wandelen bij het Prinsebos. Tijdens het wandelen kwamen we meerdere mooie plekken tegen. Ook had het bruidspaar een slee meegenomen, iets wat natuurlijk bij het jaargetijde hoort. Ook zijn we nog kort naar het strand geweest. Het was erg mooi om hier te zien hoe de wereld volledig grijs was. Door het prachtige boeket en de gave paraplu’s was er dus erg veel kleurcontrast.

  Na de fotoshoot was het tijd voor de kerkelijke inzegening. Omdat Tanja en Maik een grote verbintenis hadden met het koor, was Corbulo gevraagd om ook bij hun dienst te zingen. Hierdoor werd de dienst extra persoonlijk. Tijdens de dienst werd een prachtige versie van ‘Ave Maria’ gezongen door een van de daggasten. Na afloop kreeg iedereen een ballon, die buiten onder luid gejuig losgelaten werden.

  Toen de activiteiten bij de kerk klaar waren, werd het tijd om richting de receptie- en feestlocatie te gaan. Hier zijn we nog een uurtje geweest om de sfeer vast te leggen, waarna het tijd was om weer naar huis te gaan.

  Tanja en Maik: wat een prachtige bruiloft in de sneeuw! We hopen dat jullie een heerlijke vakantie hebben (gehad) en dat jullie met veel plezier kunnen terugkijken op deze heerlijk dag ;)

  0

  Ramon was alvast de voorbereidingen aan het vastleggen van Maik…
  0

  …terwijl ik de voorbereidingen van Tanja vast kon leggen.
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0

  Sneeuw, uiteraard een beetje lastig als je geen winterbanden onder je trouwvervoer hebt ;)
  0
  0
  0
  0
  0
  0

  0
  0
  0
  0
  0
  0

  One comment

  Leave a comment