Wij hebben een nominatie van de BFA!!!!

    Afgelopen maand hebben wij een aantal foto’s ingestuurd naar de Bruids Foto Awards, een initiatief van Bruid & Bruidegom Magazine. In totaal zijn er zo’n 1700 foto’s ingestuurd door talloze top-fotografen. Een van de zestig genomineerde foto’s in van Mon et Mine, van ons dus! Afgelopen week kregen we al een telefoontje dat wij een van de gelukkigen waren en hierbij maken wij onze genomineerde foto bekend ;) We willen dan ook hierbij alle bruidsparen van 2010 heel erg bedanken voor de mooie momenten die wij met hen mochten meemaken. We weten zeker dat 2011 minstens zo mooi gaat worden!

    Mochten jullie willen stemmen, dan kan dat via deze link. Helaas kunnen alleen bruidsparen stemmen die nog gaan trouwen (je moet namelijk je trouwdatum opgeven en die moet in de toekomst liggen ; ) Onze foto is uit de categorie ‘bruidegom in beeld’ .  We stellen jullie stem natuurlijk zeer op prijs  ^^

    EDIT: Je kunt ook stemmen wanneer je al getrouwd bent of (nog) niet gaat trouwen: vul dan gewoon de datum van ‘vandaag’ in ^^

    7 Comments

    Leave a comment