Julio en Marijke, bruidsfotografie te Vlaardingen

    Voor veel bruidsparen is het de grootste nachtmerrie: de hele dag keiharde regen tijdens je bruiloft. Niet voor Julio en Marijke, zij bleven de hele dag stralen, ondanks het slechte weer. We hoefden die dag pas rond 12 uur bij Marijke aanwezig te zijn, die op dat moment bij haar ouders was. Dat we pas zo laat aanwezig hoefden te zijn was maar goed ook, want Vlaardingen ligt nou niet bepaald naast de deur voor ons. :-) In de stromende regen kwam Julio die ochtend in een hele toffe Jaguar aan, om Marijke op te halen. We zijn direct foto’s wezen maken in de buurt en hebben daarbij zoveel mogelijk droge plekjes opgezocht. Natuurlijk waren een paar foto’s onder de plu in de regen ook wel weer leuk, dat konden we niet laten.

    Na de fotosessie werd het huwelijk wettelijk gesloten in het stadhuis van Vlaardingen. De receptielocatie, restaurant Loenz in Vlaardingen, was gelukkig op loopafstand, want het regende nog steeds behoorlijk. In het restaurant heeft het gezelschap heerlijk taart gegeten en champagne gedronken. Er waren tijdens de receptie speeches van de ouders, met als hoogtepunt een slideshow van jeugdfoto’s van Julio en Marijke. Tijdens het diner begon het de sneeuwen, dus zijn we nog even snel naar buiten gegaan om wat winterse foto’s te maken. :)

    Het kerkelijk huwelijk werd gesloten in de grote kerk van Vlaardingen. Na de kerkdienst was het tijd voor ons om weer onderweg naar huis te gaan.

    Marijke en Julio, als jullie zo kunnen stralen op een regenachtige dag, dan moet het de rest van het jaar helemaal goed komen! Heel veel geluk samen!

    Leave a comment