Bart en Hanneke | Heeswijk-Dinther

  Precies een week geleden, om 7:00 ‘s ochtends zaten we in de trein richting Den Bosch. Het was alweer bijna een maand geleden dat we onze laatste bruiloft hadden gedaan. We hadden dus echt wel weer zin om een mooie reportage te maken! :) Vanaf Den Bosch werden we opgehaald door een vriendin van Hanneke, die ons naar het ouderlijk huis van Hanneke in Heeswijk-Dinther bracht. Daar werd de bruid aangekleed door haar vriendinnen, waarna Bart niet veel later haar in een hele chique Bentley kwam ophalen. Het gezelschap vertrok naar kasteel Heeswijk-Dinther, waar het wettelijke gedeelte werd voltrokken. Na de ceremonie was het tijd voor de fotoshoot.. Eerst met de familie en vrienden, later alleen met Bart en Hanneke.

  Het licht was eigenlijk de hele dag echt magisch.. Een laaghangende zon, dat door een laagje mist scheen.. Echt heel mooi :) Hanneke had voor hun beide laarzen meegenomen. Bart is namelijk boer van beroep, dus die laarzen maakten de foto’s net even wat persoonlijker. :) De fotoshoot hebben we om het kasteel gehouden en op de Bedaf, een stuk zandverstuiving/heide in de buurt. Na de fotoshoot zijn we terug gereden naar hun huis, waar we een lekker broodje (en pepernoten) hebben gegeten.

  Rond half 2 was de huwelijksmis in de kerk van Heeswijk-Dinther.. Na de dienst hadden stonden de gasten het bruidspaar op te wachten. Niet met belleblaas.. maar met pepernoten! Hoe cool! :) Bart is een boer, dus dan moet hij ook zijn bruid in een kruiwagen vervoeren, hebben de vrienden van Bart en Hanneke gedacht. Het bruidspaar en hun gasten konden lopend naar ‘De Toren’, waar ze de rest van de avond hebben doorgebracht.

  Hanneke en Bart, bedankt voor deze onwijs leuke en mooie dag!

  bruiloft trouwen huwelijk bruidsfotograaf

  9 Comments

  Leave a comment