Marleen & Ferdinand | Schokland

  Afgelopen week vond de bruiloft van Marleen en Ferdinand plaats. Hun dag begon in Emmeloord, bij de ouders van Marleen. Na een half uurtje was het moment waarop het bruidspaar elkaar voor het eerst die dag zag. Uiteraard was dit moment vol met ‘prachtigs’ en ‘wows’. We besloten om direct in de auto te stappen, gezien we graag eerst de fotoshoot wilden maken. Het eerste gedeelte vond plaats in Urk. We parkeerden de auto’s vlakbij de vuurtoren en liepen vervolgens langzaam richting het strandje. Marleen had, heel slim, een paar superhippe laarzen meegenomen, zodat haar schoenen niet zo vies zouden worden. Op het strand waren prachtige zachte winterkleuren te zien. Omdat de zon fel scheen was het gelukkig ook niet al te koud. Na een klein uurtje besloten we om weer langzaam richting de auto te lopen om nog op zoek te gaan naar een paar mooie plekken voor ‘auto-foto’s.

  Tussen de middag was er een lunch in het ouderlijk huis. Na een uur was het tijd om richting de trouwlocatie te vertrekken, de waanzinnig bijzondere locatie ‘Schokland’. Dit Unesco werelderfgoed was een perfecte locatie, te meer omdat het ook een speciale plek was voor het bruidspaar. De plechtigheid vond plaats in het kerkje, eerst de burgerlijke ceremonie en vervolgens de kerkelijke ceremonie. Tussendoor hebben we nog een groepsfoto gemaakt.

  Toen het jawoord gegeven was en de handtekeningen gezet, was het tijd om richting Elburg te rijden, gezien hier de receptie en het feest zouden plaatsvinden. Het bruidspaar nam eerst nog een stukje taart en daarbij werd een glaasje champagne geserveerd. De champagneglazen kwamen vanuit een heuse champagnetoren! Toen de receptie op volle gang was, werd het tijd om weer richting Arnhem te vertrekken.

  Marleen & Ferdinand: een bijzondere dag voor een bijzonder stel. Wat een supermooi weer en wat een unieke locatie! We wensen jullie al het goede toe ;)

  2 Comments

  Leave a comment