Mon et Mine in het AD

voorkant1

Vandaag kregen we een mailtje van Winnie & Robin, waarvan alweer een hele tijd geleden de bruiloft van hebben vastgelegd. In het mailtje stond dat het Algemeen Dagblad contact met Winnie had opgenomen, om haar mening te krijgen over trouwen onder huwelijkse voorwaarden, wat op het moment helemaal in het nieuws is. Het zou gaan om een klein stukje in de lezersrubriek en of ze er ook een fototje bij had. Toen ze de krant vannochtend bekeken waren ze waarschijnlijk stomverbaasd! Ze stonden namelijk op de voorpagina van het AD en het artikel besloeg ongeveer een halve pagina! Helaas heeft de krant onze naam niet als fotografen genoemd, maar desondanks voelen we ons zeer vereerd. :D Hieronder de originele foto, daar weer onder het artikel. :)

WinnieRobin 282

pagina4

Zin om meer weg te dromen? Bekijk dan deze blogs: