Happy B-day!

  img_0468

  Ramon is vandaag jarig en omdat hij bij mijn verjaardag ook een supermooi stukje had geschreven, schrijf ik nu ook een mini-blogpost :) Dit zal zijn 25e jaar worden, waarvan we nu bijna 4 jaar samenwonen en 4,5 jaar samenzijn. We hebben vandaag niet een superofficiele verjaardag, maar ik wilde wel graag zeggen dat het heerlijk is dat hij altijd voor mij klaarstaat, dat ik superblij ben dat hij mijn lief is en dat ik waanzinnig veel van hem hou. Ik hoop in de toekomst nog vaak zijn vieze sokken bij de was te doen, zijn met liefde gemaakte kopjes thee te ontvangen, nieuwe fotolenzen te mogen uitproberen op hem en zijn weekplanningen door de war te gooien. Ik hou van je : )

  [autoviewer id=”ramon” width=”900″ height=”605″ align=”center”]

  Happy B-day!

  One comment

  • Yvonne Wingenbach schreef:

   Leuke zoon heb ik hè!:-)En wat een leuke foto´s weer! Daar wil ik er wel een paar van. En super lief geschreven…

  Leave a comment