Robert & Mieke

  img_1339

  Het is de laatste tijd een beetje rustig op onze blog, sorry! We zijn allebei druk bezig met afstuderen & scriptie schrijven, dus iets minder tijd om blogposts te schrijven. ;)

  Op 20 oktober trouwden Mieke en Robert in Amersfoort en wij waren erbij! Die ochtend begonnen we met een fotoreportage bij hun in de buurt. We moesten met de trouwauto over een fietspad heen om bij het bos te komen, maar ja in een trouwjurk kun je natuurlijk niet kilometers gaan lopen! Het had die ochtend behoorlijk geregend, maar gelukkig was het tijdens de fotoshoot droog. Een leuk nieuwtje voor ons op die dag was dat Mieke zwanger is, het geluk kon voor de aanstaande ouders dus niet op op die dag. :)

  Na de fotoshoot hadden de daggasten zich bij de vader van Mieke verzameld, om met z’n allen even een broodje te eten. Na de lunch vertrokken we naar het gemeentehuis in Amersfoort, waar ze elkaar het jawoord gaven. Helemaal onder de confetti kwamen ze het stadhuis uit, om vervolgens naar de kerk in Leusden-Zuid te rijden. Na de kerkelijke ceremonie zat het er voor ons, het gezelschap vertrok met z’n allen naar De Kabouterhut in Amersfoort.

  [autoviewer id=”robert-en-mieke” width=”900″ height=”605″ align=”center”]

  Robert & Mieke, ik wens jullie heel veel geluk met jullie kindje. Sturen jullie ons een fototje van jullie kleintje? :)

  Leave a comment