Lieke en Erik, een hippe vintage bruiloft in Voorschoten

  Het gesprek verliep al goed, Lieke en Erik gingen naar huis, overtuigd dat wij hun dag vast zouden leggen. Een maand later kregen we hun trouwkaart, een groene kaart in vintagestijl, vol met foto’s van het toekomstige bruidspaar in maffe oude kleding. Ramon en ik begonnen al steeds meer warm te lopen voor deze dag. Een aantal dagen geleden was het dan eindelijk zover: de geweldig toffe, emotionele, lieve, grappige, chique, vintage-bruiloft van Lieke en Erik. Waar we foto’s gingen maken? Tja,.. het strand bij Wassenaar natuurlijk!

  De dag begon in het prachtige huis van het bruidspaar. Hun inrichting was superstrak met hier en daar een mooi oud detail. Ramon was aanwezig bij Erik, die de vorige nacht in een hotel had geslapen. Lieke was relatief snel klaar en we konden dan ook naar boven gaan om alvast haar jurk te bewonderen. Ik heb snel een aantal detailfoto’s gemaakt waarna de jurk aanging. Een half uurtje later stond Erik voor de deur. Ik heb in lange tijd niet meer zoveel complimenten gehoord van een bruidegom naar zijn bruid, heerlijk om dat mee te mogen maken !

  De fotoshoot vond dus plaats om het strand. Omdat het enorm hard waaide konden we maar een minuut of tien echt vlakbij het water staan, omdat je compleet gezandstraald werd. Het was fijn om het bruidspaar zo te zien genieten, oke ze verwaaiden een beetje, maar we hebben geen moment geklaag gehoord en alleen maar liefde gezien. De volgende plek waar Ramon en ik absoluut foto’s wilden maken waren de kleine strandtenten, die superfelle kleuren hadden. Hierna zijn we nog richting de duinen gegaan om daar foto’s te maken.

  De ceremonie vond plaats in Voorschoten bij Floris V. Direct na de ceremonie was het tijd voor taart en een toost. Ook was het bruidspaar bijna een uur bezig met feliciteren omdat er waanzinnig veel mensen gekomen waren. Toen de felicitaties klaar waren gingen we terug naar de trouwzaal, omdat daar, vroeg in de middag, het feest los zou barsten. De dansvloer werd uiteraard geopend door het bruidspaar, maar vrijwel direct volgden er al meer dansende mensen.

  Na het feest was het tijd voor een borrel in de kelder van Floris V. Het bruidspaar had even de tijd om zich op te frissen en had een cool spel waarbij enkele daggasten een ballon kregen uitgereikt. In elke ballon zat een briefje in de trand van “plan een datum waarop wij de dansvloer onveilig gaan maken” of “plan een datum waarop ik heerlijk voor je ga koken”. Na een uurtje was het tijd om richting de dinerzaal te vertrekken. Toen iedereen een uitgebreide uitleg had gekregen over de wijnen en de gerechten, was het tijd voor ons om afscheid te nemen.

  Lieke en Erik: Wow! Wat een waanzinnig spontaan, vintage, gezellig, liefdevol en bijzondere bruiloft hadden jullie! We wensen jullie al het goede toe voor de toekomst ;)

  7 Comments

  Leave a comment