Jacqueline en Björn

  img_0159

  Wat een boel dieren! De ochtend dat we bij het huis van Jacqueline en Björn aankwamen keken we wel even onze ogen uit.. Tenminste drie katten en twee konijnen liepen er rond in het huis van het bruidspaar. Björn was bezig met zijn laatste voorbereidingen in hun eigen huis, Jacqueline was een paar huizen verderop zich aan het aankleden. Rond een uur of 12 kon Björn te voet zijn bruid op gaan halen – zijn vader had inmiddels de Jaguar die hij zelf had opgeknapt al voorgereden en warm laten draaien. Na een broodje te hebben gegeten gingen we richting Kasteel ter Horst in Loenen. We wilden eigenlijk nog onderweg foto’s gaan maken, maar het bruidspaar was zo enthousiast dat ze al wegscheurden voordat we ze konden volgen! Geen probleem verder, want na de ceremonie hadden we nog tijd genoeg om foto’s te maken.

  De ceremonie werd gehouden in een heel knus en sfeervol zaaltje in het kasteel. Er waren zoveel kennissen, familie en vrienden gekomen om het huwelijk gesloten te zien worden, dat het maar nét in de zaal paste! :D Na de ceremonie hebben we de fotosessie gehouden in en om het kasteel, waarna het gezelschap vertrok naar Restaurant de Groot.

  Jacqueline en Björn, ik wens jullie veel liefde voor elkaar en jullie lieve dieren!

  One comment

  • Frans schreef:

   Hoi Jacqueline en Björn,

   Wat een prachtige foto’s! Een leuke herinnering aan een mooie dag!

  Leave a comment