De Vintage Bruidsreportage van Mark & Stephanie

  img_8239-2

  Een aantal dagen terug was het tijd voor de herfst-bruiloft van Mark en Stephanie, wonend in Nootdorp. De ochtend begon in het huis van Stephanie’s ouders, waar de make-up werd gedaan en ook haar haar natuurlijk. Na een uur was het tijd om te beginnen met het omkleden. Voor ons was met name het schattige hangertje, in de vorm van een hartje, erg mooi om te zien, zo lief!

  Toen Mark zijn bruid op kwam halen verscheen het VW-busje langzaam om de hoek. Het is altijd superleuk om te zien welk vervoer het bruidspaar gekozen heeft en dit keer was het dus een vintage busje in de supergave blauwe kleur zoals te zien is op de foto’s.

  Tijdens de fotoshoot zijn we eerst richting de Dobberplas gegaan, vlakbij Nootdorp. Het was behoorlijk vochtig hier, dus het was nog een hele uitdaging om de jurk schoon te houden. Ook kwamen er meerdere honden rakelings langs de jurk heen. Na dit natuurgebied was het tijd om nog richting een andere, meer beboste, plek te gaan. Hier hebben we foto’s van bruid en bruidegom apart van elkaar gemaakt. Uiteindelijk zijn we nog richting het voetbalveld gereden, omdat met name Stephanie erg actief is met voetballen. Op deze plek was er tijd genoeg om te genieten van een broodje en om direct een aantal detailfoto’s te maken.

  De trouwceremonie vond plaats in het stadhuis van Nootdorp. Direct na de ceremonie hebben we een groepsfoto gemaakt en was het tijd om richting de kerk te rijden. Helaas regende het inmiddels, maar middels een wat tegenstribbelende paraplu lukte het toch om Stephanie en Mark droog de kerk in te krijgen. Het was erg mooi om te zien hoe Stephanie tijdens de dienst haar sluier echt gebruikte. Dit zien we erg weinig, maar het zorgt wel voor supermooie foto’s.

  Na de kerk was het tijd om richtin partycentrum het Witte Paard te rijden. Bij toeval waren we hier twee weken geleden ook al aanwezig, dus het was al een bekende locatie. Na een half uurtje felicitaties was het tijd voor ons om weer richting huis te gaan.

  Mark en Stephanie: we wensen jullie heel veel geluk toe samen. Daarnaast hopen we dat jullie leven vol lach, liefde en zonneschijn zit ;)

  Leave a comment