De Bruidsreportage van Johan & Agnes

    img_9311_0

    Op de dag van Johan en Agnes moesten we vroeg ons nest uit! Al om half 7 zaten we in de trein om bij de eerste voorbereidingen van Agnes te zijn. Toen we aankwamen bij het huis van Agnes gingen we vrijwel direct naar de kapper. Normaal gesproken komt de kapper bij de bruid thuis, maar aangezien het om te hoek was vond Agnes het geen probleem om daar naar toe te gaan. Eenmaal thuis aangekomen waren familie en vrienden druk bezig met het versieren van hun woning. Johan kwam Agnes rond half 12 ophalen in een super oude Fiat 500, waar ze maar net met z’n tweeën inpasten. We zijn direct foto’s gaan maken bij Landgoed Baest in Oosterlbeers. Op dit hele fraaie landgoed werd in een soort luxe boerderij het huwelijk tussen het paar voltrokken.

    Na de ceremonie was er tijd voor felicitaties, taart en koffie. Met de daggasten zijn we vervolgens vertrokken naar Hotel de Leijfhof in Oisterwijk waar het diner en feest werd gehouden.

    Johan & Agnes, ik hoop dat jullie leven net zo mooi wordt als jullie dag. Veel geluk samen

    Leave a comment