Bruidsfotografie in Utrecht | Wouter & Marieke

    img_8243-2

    Iets meer dan twee weken geleden waren we in Utrecht bij de bruiloft van Wouter en Marieke. De dag begon voor ons bij het appartement van het bruidspaar, waar Marieke samen met de daggasten Wouter opwachtte. Als verassing hadden de ouders van Wouter een witte Rolls Royce geregeld voor het bruidspaar. Wouter kwam met deze hele gave auto Marieke rond een uur of half 12 ophalen, waarna we direct de fotoshoot hebben gehouden. De blaadjes aan de bomen waren inmiddels al behoorlijk rood/bruin geworden, wat een mooi kleurenpallet gaf voor de foto’s. :)

    Na de fotoshoot zijn we met z’n allen naar het stadhuis van Utrecht gereden, waar het huwelijk werd voltrokken. De beambte herkende ons als fotografen nog van een eerdere bruiloft, wat erg leuk was om te horen. :) De receptie werd gehouden op boerderij Mereveld, waar het gezelschap ook heeft gegeten. Tussen het borrelen door hebben we nog wat groepsfoto’s gemaakt, waarna we weer richting huis zijn gegaan.

    Wouter en Marieke, ik wens jullie heel veel vreugde, mooie reizen en liefde voor elkaar toe.

    Leave a comment