Martijn & Carola

  img_7595-2

  Vorige week moesten we er al vroeg uit voor de bruiloft van Martijn en Carola, om 7 uur zaten we in de trein. Dat was voor mij (Ramon) even slikken, maar ik heb het er graag voor over. Eenmaal aangekomen bij Carola, kon ik nog net het laatste werk van de visagiste vastleggen, waarna Carola zich om ging kleden. Martijn kwam al vrij vlot daarna Carola ophalen. We hadden genoeg tijd om een aantal mooie plekjes bij hun in de buurt op te zoeken. Het licht was waanzinnig mooi. Dat kwam doordat het nog vroeg op de dag was, waardoor de zon lager stond en het licht een hele warm gloed kreeg.

  Die dag was tevens de vuurdoop voor onze nieuwste aankoop.. de Canon 35MM 1.4L. Wat een heerlijke lens zeg!

  Na de fotoshoot hadden ze een lunch met de familie bij De Kookstudio, net bij hun op de hoek. Normaal gesproken kun je die locatie niet zomaar afhuren, maar voor haar buurtjes wilde de eigenaresse dat graag doen. :) Toen de gasten klaar waren met eten zijn we met z’n allen naar het stadhuis van Moerdijk gereden, waar het huwelijk werd gesloten. Met z’n allen zijn ze naar restaurant Van der Hooft gereden, waar ze lekker taart hebben gegeten, getoast en ‘s avonds feest hebben gevierd.

  Martijn en Carola, ik wens jullie heel veel geluk en liefde samen. :)

  One comment

  • Annika Lokers schreef:

   Hoi,

   Wat een geweldig mooie foto’s heb je gemaakt, ik vond het een geweldige dag, met mooi weer en een mooi bruidspaar.

   Groetjes van de zus van de bruid

  Leave a comment