Claudia, Robbert en Zoë, van Rotterdam naar Leidschendam

  In December kreeg ik een mailtje via Flickr, Claudia had zich speciaal aangemeld op deze site om ons een mailtje te sturen. Ze wilde graag dat wij haar dag kwamen vastleggen. Afgelopen vrijdag was het dan eindelijk zo ver. De dag begon in Rotterdam. Eerst werd Claudia klaargemaakt voor de bruiloft. Haar beste vriendin Jolanda (die volgend jaar gaat trouwen, waar wij ook aanwezig zijn) was er ook. Wat erg opmerkelijk was, is dat haar vader haar in haar jurk hielp! Prachtig om te zien hoe zo’n grote man zijn dochter wilde helpen op haar grote dag. Na het ‘ophalen van de bruid’ was het tijd om richting de fotolocaties te gaan. We begonnen bij Hotel New York en omdat het waanzinnig mooi weer was, was het mogelijk om knallende kleuren te krijgen in de foto’s. We hebben ook een paar foto’s gemaakt met de Erasmusbrug op de achtergrond. Na een klein half uurtje was het tijd om alvast naar de volgende locatie te gaan, een park waar hun thema “Fall in Love (herfst dus) heerlijk terug kwam. We vonden ook nog een paar mooie stoeltjes aan het water, dus die hebben we natuurlijk ook op de foto gezet.

  Om vier uur was het tijd voor de ceremonie in het stadhuis van Leidschendam. We hadden geluk met het prachtige warme middaglicht dat naar binnen stroomde. De ringen zijn gegeven door hun kleine dochtertje Zoë. De ceremonie verliep precies zoals het moest en na een half uurtje liepen ze, getrouwd en al, weer naar buiten.

  Vervolgens ging de trouwstoet naar partycentrum “Het Witte Paard” in Nootdorp. Hier werd het bruidspaar ontvangen met een Champagnetoost, waarna het gezelschap aan tafel ging. Na twee uur begon de feestzaal vol te stromen met de avondgasten en kwam het bruidspaar onder luid applaus binnen. De taart, compleet met sterretjes, werd aangesneden en vervolgens werden de stukjes taart uitgedeeld. Omdat Claudia en Robbert niet van felicitatierijtjes houden, werd besloten dat ze zelf de taartstukjes uit gingen delen aan hun gasten. Op deze manier konden ze meteen een praatje maken en werd niemand overgeslagen.

  Claudia, Robbert en natuurlijk Zoë: we wensen jullie tal van dit soort heerlijke dagen toe met hier en daar een beetje rust, maar vooral ook veel plezier!

  (en Jolanda & Wesley, tot volgend jaar! We hebben er nu al zin in ; )

  4 Comments

  Leave a comment