Mariëlle en Erik

    De ochtend van de bruiloft van Erik en Mariëlle konden we eindelijk weer eens uitslapen. Die dag waren we in Wijchen en hoefden we pas om 11 uur aanwezig te zijn. Bruid en bruidegom legden de laatste hand aan hun kleding, de gasten aten wat broodjes en al gauw stond de Rolls Royce voor de deur.

    Eenmaal aangekomen bij het kasteel van Wijchen was het een drukte van jewelste. Het ene bruidspaar was nog niet weg of het andere stond alweer klaar. Ons gezelschap had het geluk eerst even rustig wat te kunnen drinken, voordat we de zaal naar binnen mochten. Na de ceremonie zijn we foto’s wezen maken in de tuin van het kasteel en bij recreatieplas Berendonck, daar in de buurt. De chaffeur van de Rolls Royce had zelfs nog een fles champagne meegenomen, dus kon het bruidspaar nog heel romantisch met elkaar kon toasten aan het strand.

    Na de fotoshoot zijn we naar ‘Thuis bij Fien‘ gereden, waar het gezelschap de rest van de dag heeft doorgebracht.

    Erik en Mariëlle, ik wens dat jullie heel lang, heel gelukkig zullen blijven met elkaar.

    Leave a comment