Marjolein en Bart in het waanzinnig mooie Apeldoorn

    img_4570

    Afgelopen week hebben we de bruiloft vastgelegd van Marjolein en Bart. De dag begon bij Marjolein’s ouders thuis waar de bruid zich rustig kon voorbereiden. Rond 10:00 kwam Bart zijn prachtige bruid ophalen, hiervoor bracht hij een gigantische Dodge Ram mee.  Een kwartiertje later waren we bij de vijvers van paleis het Loo. Het eerste gedeelte van de shoot hadden we een beetje mistig en bewolkt weer, maar langzaamaan begon de zon tussen de bomen door te schijnen. Wat zo mooi is van deze locatie, is dat je meerdere plekken hebt. Zo heb je een boothuisje, natuurlijk vijvers, bomen, struiken, zelfs paddenstoelen en nog veel meer mooie plekjes.

    Na de lunch was het tijd voor de ceremonie bij het stadhuis van Apeldoorn. De ceremonie was in een prachtig verlichte zaal met warme kleuren, iets waar wij altijd blij van worden. Na afloop werd het bruidspaar ontvangen door de gasten buiten, terwijl ze door talloze zeepbellen heenliepen. Omdat het relatief druk was bij het stadhuis, reden we naar een parkje in de buurt om daar de groepsfoto’s te maken. Een half uur later zat de dag er voor ons weer op.

    Marjolein en Bart: ik wens jullie een behouden vaart, veel geluk en heerlijke dagen met zonneschijn en vrolijkheid ;)

    Leave a comment